Anmeldelse af L’EASY lån

LEASY

L’easy er en af Danmarks førende, når det kommer til finansiering af produkter til hjemmet – uanset om det gælder hvidevarer eller computere. L’easy tilbyder i forbindelse med køb af deres produkter, at man kan tage et lån.

De har ligeledes helt almindelige finansieringsmuligheder i skikkelse af de populære lavrente -og kontantlån på op til 50.000 kroner. I denne anmeldelse af L’easy lån ser vi nærmere på dine muligheder og deres krav til dig som kunde.

Lånemuligheder

Lån op til 50.000 - Ansøg nuL’easy tilbyder et lavrentelån og et kontantlån. Pengene kan bruges til lige det du ønsker og de blander sig ikke i hvad pengene skal bruges til. Det er med til at gøre hele ansøgningsprocessen nemmere og mere ligetil. Men L’easy kan dog under kreditvurderingen nægte at give et lavrentelån og i stedet omstøde tilbuddet til et kontantlån, hvis de finder dette mere passende.

Forskellen imellem de to produkter er dels den tilbudte rente og dels det maksimale pengebeløb.

Lavrentelånet har en rente fra 9,9%-16,9%. Det er muligt at søge op til 50.000 kr. med en løbetid på 72 måneder. Det er muligt at justere, hvor stor ydelsen skal være, men dette kan have indvirkning på renten. I forbindelse med dette lån foretages der en kreditvurdering.

Kontantlånet giver mulighed for at søge op til 25.000 kr. og kan tilbyde den samme løbetid (24 – 72 måneder). Pengene vil gå direkte ind på kontoen, og du kan selv bestemme, hvor meget du vil afbetale i månedlig ydelse indenfor løbetidens rammer. Debitorrenten er fastlagt på 26,08%. Aftalen underskrives online ved hjælp af NemID, hvorefter man vil modtage pengene på sin konto.

Hvis du har lyst til at udfylde en gratis ansøgning eller se nærmere på deres finansielle produkter, kan du gøre det her:

Gå til L'EASY

 

Krav

Det er påkrævet, at man opgiver sine personlige oplysninger for at kunne ansøge. Herunder statsborgerskab, beskæftigelsesforhold, årsindtægt, månedlige indtægt og bopæl og civilstatus.

Det er påkrævet, at man mindst er fyldt 20 år før man kan låne penge hos L’easy. Derudover må man ikke være registreret i RKI. I forbindelse med oprettelsen af et lån hos L’easy er der et oprettelsesgebyr, der vil variere alt pengebeløbet. Vi har kort opsummeret kravene her:

  • Mindst 20 år
  • Dansk statsborger
  • Lønsedler/årsopgørelse
  • Ingen RKI

Hvad siger kunderne?

L’easy har generelt mange tilfredse kunder og specielt lavrente løsningen er en nem og relativ billig løsning. Det er værd at bemærke deres rente på 9,9% som er meget konkurrencedygtigt i sammenligning med de øvrige online udbydere.

Trustpilot bekræfter et positivt indtryk med en score på 7,4 i skrivende stund. Der er ingen tvivl om at L’easy er et professionelt og troværdigt firma, der holder hvad de lover. Man kan altid være uenige i om renten og omkostninger er høje eller lave – men du får hvad du bestiller.

Du skal bare bemærke at lavrente lånet kun er forbeholdt ansøgere med en god økonomien. Så husk altid at læse aftalen og tilbuddet grundigt igennem inden accept. L’easy har deres fordele bl.a. grundet hurtige behandlingstid, NemID underskrift og deres stærke kundeserviceafdeling.

Hvis du har lyst til at læse flere erfaringer eller have en second opinion på dem som udbyder, kan du gøre det i anmeldelsen af Sofinans. Har du selv kommentarer eller erfaring med dem, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om din oplevelse.