Om Økonomia

Økonomia.dk er en hjemmeside med alt om lån, økonomi og penge. Vi har en god viden om lånebranchen online, som vi ønsker at videregive til dig som forbruger. Dels via gode råd, anbefalinger og oversigter, der giver et godt indblik i de enkelte selskaber.

Vi dækker en lang række emner alt efter hvilken situation du er i, hvilket job du har eller hvad du mangler penge til. Når du søger online har formålet typisk ikke nogen indvirkning på dine godkendelseschancer. Det vil primært være din alder og indtægt som definerer dine muligheder.

Der er særligt 3 ting du skal huske på, ved lån online:

  1. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.
  2. Søg flere steder – og giv dig selv det bedste udgangspunkt.
  3. ÅOP procentsatsen viser dig, hvem der er billigst.

Der er kommet mange låneudbydere på online markedet, samt endnu flere hjemmesider og brands, med samme firmaer bag. Det kan hurtigt blive svært at skelne og overskue de mange valgmuligheder. Økonomia.dk har derfor valgt at fremvise de udbydere, vi mener du bør søge hos i forskellige sammenhænge. Dermed sagt, at vores oversigter ikke vil repræsentere samtlige långivere på markedet. Vi forsøger altid at henvise dig til de populære og prisvenlige udbydere.

Vi er en kommercielt drevet hjemmeside, der modtager kommission fra de firmaer vi henviser til. Det sagt, så er vi 100 % uvildige, da vi ikke har tilknytning til nogle af lånefirmaerne på markedet.