Anmeldelse af DER lån

DER Privat Finans

Vi giver dig her den sidste anmeldelse i vores 3-trins kavalkade, hvor vi har set nærmere på 3 af de førende lånefirmaer online. Denne gang skal det handle om velkendte D:E:R, der senest har relanceret konceptet og nu kendes under navnet DER Privat Finans.

D:E:R er velkendt for deres tv-reklamer, hvor de tilbyder lån til danskerne. De tilhører den samme koncern som L’EASY, som vi så på i sidste anmeldelse. Deres produkter og løsninger har tidligere mindet en del om hinanden, men med det nye DER Privat Finans er forskellene til at få øje på.

Det er derfor på sin plads at give dig et nærmere indblik i deres nye koncept, da det rummer mange fordele og sætter nye standarder for online markedet. 

DER Privat Finans – muligheder og krav

DER Privat Finans tilbyder tre forskellige lånetyper:

  • Pauselån – sæt på pause når du vil.
  • Privatlån plus – fast lav rente på dine præmisser.
  • Tryglån – bliv forsikret mod arbejdsløshed

Her kan du se informationer om renter, krav og svartider mm.

Der vil altid ske en kreditvurdering af dig, som vi definerer dine samlede omkostninger. Pengene vil stå til rådighed på din konto kort tid efter det underskrevet og behandlet. Lånet har en løbetid på maksimum 72 måneder.

De interessante ved deres nye løsninger muligheden for dels at sætte ydelsen på pause og dels muligheden for at få forsikret sig mod arbejdsløshed. Det er ikke noget der er særlig udbredt på online markedet. Specielt tryglånet er meget nytænkende og innovativt.

Økonomia glæder sig derfor til at se hvordan det bliver modtaget af markedet, for hvis ét emne har været aktuelt de seneste år, er det arbejdsløshed og ledighed. Det vil derfor give god mening at forsikre sig mod dette, når man låner penge.

Hvis du har lyst til at ansøge hos dem eller læse mere, kan du gøre det via knappen.

Gå til DER Privat Finans

 

Det er påkrævet, at man er villig til at oplyse om sine beskæftigelsesforhold, bopæl og civiltilstand ved ansøgning. Man skal være fyldt 20 år før man kan optage et lån hos DER Privat Finans. Derudover skal man oplyse sin årsindtægt før skat og ens månedlige udbetaling efter skat. Man må ikke være i RKI.

Bedømmelserne fra kunderne

DER Privat Finans har med deres nye lånetyper formået at skabe nogle attraktive produkter.

Mange skeler til Trustpilot for at få et indtryk af firmaer, selvom deres score ikke altid er lige retvisende. Her har DER.dk i skrivende stund en score på 7,7 hvilket gør dem til en af topscorerene for lånefirmaer online. Til den positive side er mange imponeret af deres kundeservice, hvor flere har oplevet god vejledning og tålmodighed.

Med deres nye “forbrugervenlige” løsninger med både pause -og forsikringsmulighed har du nu meget fordelagtige låneprodukter at vælge imellem – uanset hvilke behov og situation du befinder dig i. Vi er meget imponeret over deres tre produkter og kan kun anbefale DER Privat Finans, hvis du vil søge hos online udbyderne.

Se også: L’EASY lån anmeldelse