Anmeldelse af Modus Finans lån

Modus Finans anmeldelse

Modus Finans kom på det danske lånemarked i 2016 og Økonomia har lavet en anmeldelse af Modus Finans lån. Få et indtryk af hvad de kan tilbyde dig, hvilke fordele du får som kunde og om det er noget for dig.

Vi giver dig alt du bør vide i vores Modus Finans anmeldelse. Så læs med, hvis du overveje at låne penge hos dem.

Lån med 2 afdragsfrie måneder

Du kan låne op til 50.000 kr. hos Modus Finans, men en af de store fordele er at du kan vælge 2 afdragsfrie måneder hvert år. Det er en helt unik mulighed, der adskiller dem fra mange af de øvrige udbydere på markedet

De har fornuftige renter og kun få krav til ansøgere. Se alle de informationer du behøver i vores oversigt herunder.

 

Hvad glæde kan du så få af afdragsfrie måneder?

Der kan være mange fordele og muligheder ved at få afdragsfrie måneder undervejs. Det giver dig et par lufthuller i løbet af året, hvor du normalt er mest presset. Det kunne med fordel være i december måned, hvor de fleste er presset.

Hvornår du bør lægge den anden måned er op til dig, men gør det fx. i en måned hvor du normalt har store regninger. På den måde kommer du nemmere igennem de svære måneder, rent økonomisk. Samtidig har du et par måneder at se frem til, når du budgetter og tjekker kontoen.

De fleste danskere og familier vil se det som en stor styrke og det vil i hvert fald begrænse din risiko for at ende i økonomisk uvejr.

Lån og underskriv med NemID

En anden fordel ved Modus Finans er at du kan underskrive med NemID. Det er ikke her de adskiller sig, men det giver dig ikke desto mindre en hurtig og enkel ansøgningsproces. En ansøgningsproces hvor du får hurtigt svar og kan have pengene inden for få hverdage.

NemID er samtidig en meget sikker løsning, der mindsker arbejdet begge veje. Ingen ventetid på posten som i gamle dage.

Modus Finans erfaringer

Modus Finans er en relativ ny udbyder på markedet og derfor er erfaringerne altid mere begrænsede. Det vil derfor være et område hvor vi følger op med tiden, som der kommer et mere nuanceret billede af kundernes erfaringer med Modus Finans.

Andre udbydere du kan overveje

Der er flere andre udbydere du kan overveje på markedet. Specielt fordi du aldrig kan være er sikker på at blive godkendt. Du bør derfor ikke være bange for at undersøge flere muligheder.

To af dine gode alternativer, hvis du mangler mellem 10.000 og 50.000, er Bank Norwegian og L’EASY. Begge med forskellige renteniveauer og krav til dig som ansøger. Vi har også skrevet en anmeldelse af dem, hvis du ønsker at vide mere.

Du kan læse vores Bank Norwegian anmeldelse her og L’EASY anmeldelse her.

Vi er dog ikke bekendte med andre som tilbyder dig 2 afdragsfrie måneder om året, så hvis det er tiltalende, vil Modus Finans helt sikkert været et godt valg.

Det kunne fx. være i Juli og December måned, hvor der er henholdsvis sommerferie og juleferie. Perioder der notorisk er rigtig dyre, for de fleste familier. Og hvor man ikke altid får sat nok penge til side.