Anmeldelse af Profil Lån

Anmeldelse af Profil Lån

Opdatering: Bemærk at de ikke længere er aktive på markedet, men at du videresendes til Sparxpres. Her kan du se den anmeldelse, vi tidligere har lavet af Profil Lån.

Økonomia set på Profil Lån, deres låneforhold og krav, for at klæde dig på som forbruger. Vi gør dig klogere på hvad du kan forvente og på de aktuelle Profil Lån erfaringer.

Læs vores anmeldelse af Profil Lån inden du ansøger, så du er sikker på hvad du går ind til. Vi giver dig et objektivt, men bredt indblik i hvad det er for en størrelse. Læs anmeldelsen her.

Profil Lån forhold og krav

Vi starter med det mest centrale for de fleste, nemlig hvilke forhold og krav man kan forvente som kunde. Der er ingen grund til at overveje firmaer, hvis man ikke kan låne nok penge, eller hvis man ikke kan opfylde alle kravene. Her er de forhold du finder hos Profil Lån inklusiv krav og erfaringer længere nede.

  • Kreditbeløb: 5.000 til 50.000 kr.
  • Løbetid: 12 til 60 måneder
  • Alderskrav: 18 år
  • Bopælskrav: Danmark
  • Kreditkrav: Ingen RKI

Der er ingen tvivl om at deres indledende krav er relativ begrænsede og gør, at de fleste vil have muligheden for at ansøge. Det vil så være den efterfølgende kreditvurdering der afgører, om du bliver godkendt eller ej. Så selvom du opfylder de indledende krav, er der ingen garanti for at Profil Lån accepterer den.

Omvendt kan dem der bliver godkendt forvente en fair rente, som det fremgår på deres hjemmeside. Økonomia.dk ved der findes flere online firmaer med lavere vejledende renter, men det er bestemt en fornuftig mulighed.

Profil Lån erfaringer

Profil Lån er så nye på det danske marked, at der kun findes begrænsede erfaringer fra kunder, i skrivende stund. Når det er sagt, mener vi det er et godt tegn at det reelt er Spar Nord Bank A/S, der står bag via Sparexpres. Det sender et kvalitetsstempel og bekræfter, at det er en seriøs og professionel långiver.

De holder til på Adelgade 8, 7800 Skive og tilbyder en bred vifte af supportmuligheder, hvilket er et rigtig godt signal. På hjemmesiden Profillaan.dk finder du alle følgende e-mails, så du kan få hjælp uanset om du oplever problemer ved ansøgningen, har generelle spørgsmål eller lignende:

Support@profillaan.dk – få hjælp til ansøgningen eller tekniske problemer

Kundeservice@profillaan.dk – alle generelle spørgsmål

Kontakt@profillaan.dk – anden kontakt

Alt i alt er vi glade for at byde dem velkommen og flere muligheder er kun positivt for dig som forbruger. Ikke mindst fordi det giver dig flere alternativer og kan være med til at presse renterne længere ned.

Vores anmeldelse af Profil Lån er positiv, men vi hører gerne fra dig hvis du har nogle erfaringer. Vi vil så vidt muligt tilføje væsentlige erfaringer og pointer til denne anmeldelse.