Anmeldelse af Solida Finans

Solida Finans anmeldelse

OBS: Udbyderen er ikke længere aktive på markedet!

Der er sket meget på lånemarkedet de seneste måneder, hvor én af de nye udbydere hedder Solida Finans. Økonomia ser på dem  og deres forbrugslån lige her. Få et indblik i hvad de kan tilbyde dig som kunde og hvad der kendetegner dem. Få svar på det hele i vores anmeldelse af Solida Finans.

Forbrugslån hos Solida Finans

Forbrugslån hos Solida Finans er nemt og enkelt, hvor du får svar inden for 1 time. Det bliver efterfulgt af en hurtig udbetaling til din konto. Du kan søge Solida Finans forbrugslån på 10.000 – 50.000 kroner, med en varighed op til 72 måneder.

De rammer derfor en bred målgruppe og et normalt behov, når mange danskere vælger at søge forbrugslån på nettet.

Da Solida Finans ikke længere er aktive, vil vi henvise dig til vores oversigt på forsiden, hvor du kan se renteniveauer, svartider og krav du kan forvente hos diverse udbydere.

Husk at du som altid kan ansøge gratis og uforpligtende. Dette gælder for samtlige firmaer på markedet.

Ansøgerkrav

Der er altid ansøgerkrav du skal kunne opfylde som kunde og det er ikke anderledes hos Solida Finans. Her er en række af de mest væsentlige krav du skal opfylde, når du ansøger:

  • 20 år
  • Ingen RKI
  • Du kan dokumentere din indtægt

Svartid på 1 time

En af de klare styrker ved Solida Finans er at de behandler din låneansøgning hurtigt. Det betyder at du får svar inden for 1 time og dermed hurtigt får afklaret dine muligheder. Det gør at du kan tage bestik af situationen og få svar på, om de kan hjælpe dig eller ej. Og svar på hvilken rente de kan tilbyde dig.

Forbrugslån med forsikring

Når du vælger Solida Finans, kan du få et forbrugslån med forsikring. Det er ét af de områder, hvor de adskiller sig meget fra de øvrige udbydere på lånemarkedet.

Det betyder at tegne en forsikring, der beskytter dig mod arbejdsløshed. De fleste danskere har prøvet at miste deres job og ved hvordan det påvirker ens privatøkonomi. Det er noget, der pludselig kan gøre det svært at betale den månedlige ydelse.

Med en Solida forsikring er du sikret i 12 måneder, hvis du bliver arbejdsløs. Det giver dig en unik tryghed, du kun finder få steder på lånemarkedet. Føler du dig utryg på jobbet, eller er den generelle tryghed afgørende for dig, så vil Solida Finans være et glimrende valg.

Se også vores oversigt med andre gode forbrugslån online her.

Erfarne DER Privat Finans i ryggen

Det kan godt være at Solida Finans er nye i Danmark, men de har erfarne DER Privat Finans i ryggen. Et selskab der har arbejdet i lånebranchen siden 1970 og derfor ved alt om hvordan det fungerer – og hvordan man skaber en god oplevelse for kunden.

Når du ansøger og låner penge, vil det derfor ske igennem D:E:R A/S og det betyder at du vil være i helt trygge hænder som kunde.