Anmeldelse af Tryglån

OBS: Udbyderen er ikke længere aktiv på markedet!

Der er kommet nye låneudbyder på det danske marked, hvor du kan søge op til 50.000 kroner. Navnet er Tryglån og det giver dig helt nye muligheder som forbruger.

Du kan få skræddersyet dit forbrugslån, få en indbygget forsikring mod arbejdsløshed og så får du udbetalt pengene på kort tid. Læs meget mere om Tryglån i vores anmeldelse.

Søg lån op til 50.000 på Tryglaan.dk

Tryglån er en rigtig spændende ny udbyder i Danmark. De mange fordele og ekstraordinære muligheder, vil gøre dem til et godt valg for de fleste. Specielt hvis du har en skrøbelig økonomi, der ikke kan bære en fyring.

Her er de forhold og vilkår du skal kende til, hvis du overvejer at ansøge hos dem:

  • Beløb: 10.000 – 50.000 kr.
  • Løbetid: 12 – 72 måneder
  • Forsikr dig mod arbejdsløshed
  • Skræddersy efter dine behov

Krav

Der er en række krav du skal kunne opfylde som ansøger. Det er dog noget de fleste vil have relativ nemt ved:

  • Du skal være mindst 20 år gammel
  • Du må ikke stå i RKI
  • Du skal kunne dokumentere indkomsten

Tryghed på mange måder

En af de unikke og anderledes muligheder ved Tryglån, er den indbyggede tryghed du kan få som kunde. Efter en tid hvor mange har oplevet uventede og ubehagelige fyringer, kan det få alvorlige konsekvenser for din privatøkonomi.

På Tryglaan.dk kan du inkludere en forsikring i aftalen. En “tryghedsforsikring” der sikrer dig mod arbejdsløshed i op til 12 måneder. Du får ganske enkelt betalt dine afdrag, så du ikke selv har den økonomiske belastning.

Du kan tilmed vælge at sætte afdragene på pause, hvilket bidrager til de fleksible og gode vilkår du får som kunde. Vi har derfor høje forventninger til Tryglån og tror hurtigt de bliver populære hos danskerne.

For hvem kan ikke se fordele ved at optage et trygt lån hvor du er sikret mod uventede fyringer?

Værd at vide om Tryglån

Tryglån er en ny udbyder, men fungerer i samarbejde med DER Privat Finans A/S. Det er et gammelt firma på det danske lånemarkedet – gammel i gårde som man siger. Du kan derfor forvente at der er styr på tingene, uden en masse startvanskeligheder.

Det vil derfor være D:E:R A/S du reelt kommer til at låne pengene igennem, men med alle de vilkår og fordele vi har beskrevet for dig i denne anmeldelse.

Du kan i øvrigt læse mere om DER lån i vores anmeldelse af dem her.