Brug for penge til fedtsugning?

Penge til fedtsugning

Det er desværre ikke altid at slankekure, kost og motion er tilstrækkelig eller løsningen for dig. Er du meget overvægtig, kan det være en løsning med en fedtsugning. Et indgreb der kan være dyrt, men nødvendigt for nogle.

Økonomia ser på hvordan du kan skaffe penge til operationen i denne artikel.

Rigtig mange danskere får fedtsugninger, men det kan være en dyr proces, hvis det er af kosmetiske grunde. Har du overvejet at få lavet en fedtsugning, men uden at have råd? Der gælder forskellige regler ved operationer, men når de foretages af kosmetiske årsager, er det typisk for egen regning. For mange vil det kræve et lån.

Fedtsugninger er populært, ifølge Statens Serum Institut er antallet næsten syvdoblet fra 324 i 2004 til 2.262 i 2014.

De forskellige lånekanaler

Der er forskellige måder at få råd til operationen. Den første mulighed er at tage et lån. Der findes en lang række forskellige låneudbydere på nettet, som er klar til at hjælpe dig med hvad du har brug for. Rigtig mange steder behøver du ikke stille sikkerhed, og det betyder, at du helt selv bestemmer, hvad du vil bruge pengene til.

Modsat at låne i banker, er der mange online udbydere, der ikke stiller mange spørgsmål. De ser på din økonomi og vurderer, om du kan blive godkendt. Bliver du godkendt, får du pengene i hånden hurtigt og inden for få dage. Vælger du at låne til fedmeoperationen online, er det en god idé at undersøge de forskellige muligheder.

Der er stor forskel fra udbyder til udbyder og tilbud til tilbud. Så brug lidt tid på forarbejdet, for at sikre dig selv den laveste rente.

Det gælder om at finde det lån der gør, at du har råd til at betale for din fedtsugning, men ikke kommer i problemer senere hen. For pengene skal betales tilbage igen og du skal være i stand til at betale den månedlige ydelse. Gå derfor efter et lån med en lav rente og med en løbetid, der passer til din situation.

En af de klare fordele ved online markedet er det ikke blander sig i formålet. Det betyder du både kan låne penge til fedtsugning, eller tilsvarende formål som lån til plastikoperation eller lån til nye tænder. Mulighederne er mange.

Finansiering hos klinikken

En anden mulighed er at få finansieret din fedtsugning af klinikken, der foretager den. Der er er flere forskellige klinikker, der har enten har en aftale med et lånefirma eller som selv finansierer operationen. Det betyder, at du kan vælge et firma, der tilbyder dette, få lavet operationen hos dem og derefter betale af på beløbet i en periode efterfølgende.

Princippet er det samme som at tage et lån online, og der er også renter, du skal holde øje med. Undersøg de forskellige klinikker, før du tager et endegyldigt valg. Begge løsninger bør afsøges, hvis du vil være sikker på at finde den billigste løsning.

Gode råd inden fedtsugningen

Inden du får foretaget fedtsugningen, er det en god idé at forberede dig på perioden efterfølgende. Ud over at have styr på det økonomiske aspekt, er det godt hvis du ved, hvad der kan komme til at ske med din krop. På den måde mindsker du følelsesmæssige følger af, at din krop ændrer sig og skal tilpasse sig efter operationen.

Derudover er der nogle konkrete ting, du kan foretage dig før operationen. Det anbefales, at man ikke ryger i perioden op til, mindst 8 uger før bør du stoppe, så der er bedre sårheling. Samtidig er det godt at undgå fiskeolier, E-vitamin, gigtmedicin og naturmedicin op til fedtsugningen, med mindre du har aftalt andet med din læge.

Tag en god snak med både klinikken og din læge, før du for foretaget fedtsugningen, så er du bedst dækket ind.

Få flere gode råd og læs om mulige bivirkninger på Sundhed.dk.