Den hurtige låneansøgning

Det er blevet lynhurtigt og drøn enkelt at låne på nettet. Det er naturligvis ikke Gud og hver mand som kan låne, men der er i dag langt flere hvis behov for forbrugslån kan opfyldes.

De fleste som kan opfylde disse behov befinder sig på nettet. Det er alt fra virksomheder som Santander, der kan tilbyde op til 350.000 danske kroner og til de “mindste” udbydere som Lendon og Vivus.

Økonomia.dk har set nærmere på den hurtige låneansøgning og hvor simpelt det efterhånden er blevet online. 

Ansøgningsproces på 5 min

Modsat gamle dage med banker og aftalte møder kan man i dag praktisk talt når som helst sætte sig ned foran sin computer og ansøge om et lån lynhurtigt. Der findes efterhånden rigtig mange virksomheder som kan tilgodese det du står og mangler til en fornuftig rente.

Og efter Nem-ID har blevet introduceret, har firmaerne stået i kø til at benytte sig af det i ansøgningsprocessen. Man behøver ikke andet end at udfylde nogle basale informationer om sig selv, sin forventede indkomst og betalingshistorik.

Nem-ID bekræfter så din identitet og fungerer som underskrift. Så fra du har fundet dig et firma du ønsker at ansøge hos til at ansøgningen er sendt af sted går der som regel ikke meget mere end fem minutter.

Svar i løbet af 15 minutter

Internettet og Nem-ID har ændret lånemarkedet og udbyderne online er blevet meget bevidste om forbrugernes forventninger til hurtigt svar.

De sidder klar med mange konsulenter, og behøver ikke lang tid for at vurdere, om de ønsker at have dig som kunde. Med andre ord kan du på mindre end 20 minutter faktisk tænke på at ansøge om et lån til at du har fået godkendt lånet!

Underskrift med NemID signatur

NemID som jo bruges som underskrift er dog mere regeringens og bankernes fortjeneste, men det kommer så både de online lånevirksomheder og dig som forbruger til gode. Der har ikke før NemID været en metode, som over nettet både kan fungere som signatur og forsikre firmaer om de nødvendige oplysninger.

Det bliver ikke nemmere på nettet!

Med den metode i mente er det simpelthen umuligt at det bliver lettere eller hurtigere. Ansøgningsprocessen er gjort så kort som mulig og godkendelsesprocessen kan næsten ikke optimeres yderligere.

Som forbruger bør du ikke kun glæde dig over en nem og hurtig proces, men at renteniveauet online tilmed er blevet mere attraktivt. Dels efter finanskrisen og dels efter flere nye udbydere har trådt ind på markedet og presset priserne ned.