Finansiering af ny iPad

Gå direkte til lånesammenligning »

Ny iPad

I stedet for computer eller blok og pen kan du bruge en iPad til at skrive noter, sende dokumenter og stort set alt, du har brug for til arbejde & studie. En iPad er et glimrende redskab, men de koster også en del.

Hvis du mangler lidt penge, ser Økonomia her nærmere på hvordan du kan låne penge til en ny iPad. 

Sammenlign priser på Pricerunner

Når du skal købe en tablet, skal du starte med at finde ud af, hvor du kan få den billigst. Du kan selvfølgelig være heldig at støde ind i et tilbud en dag på gågaden, men hvis du ikke har helt så stor tiltro til skæbnen, kan du også tage sagen i egen hånd.

På Pricerunner er det virkelig nemt at sammenligne priserne på dem, i forskellige varianter. Du kan eventuelt prøve at tjekke forskellige iPads, hvis du ikke er helt sikker på, hvilken en du helst vil have. Prissammenligning er ofte den bedste vej til at spare penge og finde de laveste netpriser.

Lån penge til iPad online

Når du har fundet den billigste forhandler, kan du begynde at vurdere, om bankkontoen er fyldt nok til at række. Ellers må du spare pengene sammen eller låne dem. Du har gode muligheder for at låne penge til iPad online, hvor flere udbydere kan hjælpe dig.

En af de klare fordele ved at ansøge online er, at firmaerne ikke blander sig i formålet og ikke stiller spørgsmål. I bund og grund gør det altså ingen forskel om du skal bruge pengene til ny iPad, computer eller en ferie med familien.

Forhandlerne: Rentefrie iPad lån

Du kan af og til være heldig, at visse forhandlere tilbyder dig rentefri finansiering. Det gør de ofte som en kampagne og så kan du med fordel slå til. Du skal bare være sikker på, at det ikke ender ud i en højere købspris, end hvis du købte den kontant!

Denne rentefri finansiering kan til tider godt betale sig for eksempelvis Bilka og Elgiganten, som udbyder disse lån. De sikrer at du køber din iPad hos dem, og de får stadigvæk ligeså mange penge. Samtidig kan du få dit produkt tidligere og derfor må det siges at være en win-win-situation.

Vi anbefaler at du undersøger begge muligheder. Det er langt fra altid du kan få rentefri finansiering hos forhandleren og her bør du ansøge om et mindre lån online i stedet.