Finansiering af nyt køkken eller badeværelse

Gå direkte til lånesammenligning »

Nyt køleskab

Det er ikke altid nemt at finansiere et nyt køkken eller badeværelse. Projektet koster hurtigt over 20.000 kroner og det er penge de færreste familier bare har til fri afbenyttelse.

Er du én af disse? Så ser Økonomia nærmere på dine muligheden for at at skaffe lån til nyt badeværelse eller køkken. I vores oversigt kan du se de bedste muligheder online.

Ansøg helt gratis hos 2-3 af dem for at finde det bedste lånetilbud. De er et godt alternativ til banken. 

 

Mulighederne for lån til køkken/badeværelse

Internetudbyderne er ikke din eneste mulighed, men et godt supplement hvis banken stejler. Lad os her klarlægge dine typiske finansieringsmuligheder, så du har overblik over disse:

  • Banken
  • Forhandleren
  • Online udbydere

Som du kan se er der tre finansieringskilder du kan vælge. De fleste vil forhøre sig i banken, men her er det blevet svært at optage forbrugslån. Så du skal ikke forvente deres JA hænger på trænerne.

Alternativet kan være at købe på afbetaling hos forhandleren. Det er der en del køkken- og badfirmaer der tilbyder, men det kræver typisk du køber alt hos dem. Men det er en mulighed.

Hvis du derimod gerne vil sammensætte dit eget billige badeværelse eller køkken, kan du blive nødt til at ansøge om lån online.

Her er der kommet mange dygtige lånefirmaer på markedet, med fornuftige renter og så blander de sig sjældent i formålet. Så har banken sagt NEJ og er forhandleren ikke aktuel, bør du overveje låneudbyderne på nettet.

Her kan en hjemmeside som Danlaan.dk være til stor hjælp. De giver dig nemlig overblik over udbyderne online, så du ved hvor du bør ansøge. Faktisk har de skrevet en god artikel om finansiering af køkken og bad,  der går i dybden med dine muligheder.

Gå efter det billige inventar

Er du havnet i en situation, hvor du har brug for penge til dit projekt i hjemmet, er der ingen grund til at gør det dyrere end højest nødvendigt.

Du bør her være særligt bevidst om at vælge det billige inventar på markedet. Der findes mange gode mærker og firmaer, der tilbyder god kvalitet til lave priser. Noget der i sidste ende kan spare dig omkostninger og minimere behovet for et lån.

Inden for bordplader og skabe bør du besøge IKEA der har et stort udvalg og altid lave priser. Inden for hårde hvidevarer er White Away helt klart en af de førende.

På Whiteaway.com kan du tilmed finde energivenlige produkter, der kan spare penge på din varme- og vandregning. Det er værd at tage med i beregningerne.

Der er helt sikkert flere udbydere du kan overveje, men gå efter det billige inventar, så budgettet ikke løber løbsk. Det er sjældent billigt at låne penge, specielt ikke hvis det sker online, så hvorfor låne mere end nødvendigt.

Vi håber du har fået et godt indblik i dine finansieringsmuligheder og ikke mindst hvordan du bør gribe hele processen an.