Finansiering af nyt tag til huset

Penge

Har du brug for finansiering af nyt tag til huset? Økonomia.dk ser nærmere på dine muligheder og hvordan du finder en god løsning.

Med omkostninger på over 100.000 kroner bliver det hurtigt en stor investering og det er derfor vigtigt, du får valgt den bedste og billigste løsning. 

Lån til tag

Når du skal optage et lån til tag har du flere valgmuligheder, du kan benytte dig af. Der er god grund til at afprøve flere finansieringskilder, for du ved aldrig hvem der siger JA og hvem der afviser din forespørgsel.

Vi vil anbefale dig at tjekke mulighederne hos følgende firmaer:

Når vi specifik henviser dig til Santander Bank og Bank Norwegian af online udbyderne, er det fordi de tilbyder dig store beløb op til 400.000 kroner. De fleste har en beløbsgrænse, der går ved 50 eller 75.000 kr. Samtidig er de blandt de billigste med lave renter.

Derudover er Santander Consumer og Bank Norwegian og ikke bare lånefirmaer, men et stærk alternativ til banken, hvilket fordrer en stor troværdighed og mere fornuftige renteniveauer. Du kan nemt ansøge hos begge to via forsidens oversigt.

Gå til Økonomia's låneoversigt

 

Priser op til 150.000 kroner

Prisen på et nyt tag vil typisk løbe op i 150.000 kroner alt efter tagets størrelse, valg af materiale og formen på huset. Det er de tre centrale parametre, der definerer tagets omkostninger.

Der er derfor al mulig grund til at overveje de forskellige muligheder og løsninger. Ikke mindst med henblik på den enkelte tagbelægnings egenskaber, fordele og ulemper.

På den led finder du en løsning der matcher dine behov, ud fra budget og ønsker.

Når prisen i mange tilfælde overstiger 100.000 kroner, bør du derfor fokusere din energi på egen bank og online udbydere som Santander og Ekspres Bank. To af de få udbydere som kan imødekomme så store lånebehov.

Gode råd til taget

Der er ingen tvivl om at taget er én af de vigtigste elementer ved huset. Det har en stor indflydelse på evnen til at holde på varmen. For uden et tæt tag og god isolering, vil al varmen forsvinde opad og ud af huset. Så indflydelsen på din varmeregning er stor.

Det er derfor vigtigt at du tjekker og vedligeholder det løbende, for at sikre dets holdbarhed og at det hverken er utæt eller ødelagt.

Gode råd er dyre og du finder mange gode råd og guides på Bolius.dk.