Forbrugslån til Apple eller Samsung TV

Gå direkte til lånesammenligning »

Forbrugslån til Apple TV & Samsung TV

I dag er markedet for de såkaldte Smart TV blevet enormt stort. De gør det nemmere for dig at bruge dine streamingtjenester, leje film og bruge andre online tjenester direkte på dit fjernsyn. Prisen ligger dog stadig i den høje ende, og du kommer hurtigt af med 4.000 – 5.000 kr. som minimum.

Her ser vi på dine muligheder for at optage et online forbrugslån til Apple TV eller Samsung TV, så du kan få lige netop det fjernsyn, du drømmer om.

Søg lån til Smart TV online

Uanset hvad du drømmer om at købe af fjernsyn, så kan du med fordel bruge et forbrugslån til at få råd til det. Du kan nemlig låne alt lige fra et par tusinde kroner til flere hundrede tusinde, og på den måde kan du nemt tilpasse lånet efter din personlige situation. Du vælger helt selv, hvor meget du låner, og du kan faktisk også selv bestemme, hvor hurtigt du vil afbetale lånet igen.

Har du for eksempel et stort rådighedsbeløb hver måned, så kan det anbefales at nedbetale hurtigt, så du slipper for de dyre renter. Har du derimod ikke så meget luft i budgettet, så vælg hellere en længere løbetid, så du ikke kommer i problemer med nedbetalingen.

Du kan ansøge om forbrugslån direkte på långivernes hjemmesider i løbet af ganske kort tid. Husk på, at det altid er fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge. Derfor bør du som minimum søge hos 2-3 forskellige selskaber for at kunne sammenligne dine tilbud.

Du vælger det billigste ved at se på den effektive rente, som giver dig det bedste billede på de samlede omkostninger. Tilbuddet med den laveste effektive rente vil således altid være det billigste forbrugslån til smart TV for dig.

Sammenligning: Apple vs. Samsung TV

Et Apple TV er en lille boks, som du tilslutter til dit fjernsyn via et HDMI-stik. Via denne får du adgang til internettet, og du kan anvende streamingtjenester såsom Netflix, ligesom du kan se billeder fra dine enheder eller måske høre musik. Har du en iPhone, iPad eller en Mac, så gør dit Apple TV det nemt at koble dine enheder op til fjernsynet, så du kan få indholdet op på skærmen.

Et Samsung TV er derimod et fjernsyn i sig selv, altså et af de populære Smart fjernsyn. Her har du altså ikke behov for at tilslutte en boks, men du kan se alle dine streamingtjenester og få en række andre funktioner direkte på fjernsynet.

Et Samsung TV er altså et fjernsyn, hvor alt er inkluderet fra start af, og hvor designet derudover er enormt lækkert, brugervenligt og moderne. Et Apple TV er derimod en boks, der skal tilsluttes, og derfor har du altså mulighed for eksempelvis at bruge den til dit eksisterende fjernsyn, hvis du ikke har lyst til at investere i et nyt – også selvom det ikke er et smart fjernsyn.

Køb TV på afbetaling – en god idé?

Ofte kan du købe dit TV i elektronikbutikkerne på afbetaling. Du får en ordning, hvor du kan betale en vis andel hver måned, og på den måde får du delt beløbet op. Her er det dog vigtigt at nærlæse vilkårene og se, hvilke udgifter, der findes. Ofte ender det samlede beløb nemlig med at være noget højere, end den egentlige salgspris.

I nogle tilfælde vil det derfor være billigere at optage et forbrugslån for at dække dit køb, end det vil være at købe på afbetaling. Så sammenlign altid dine lånetilbud med tilbuddet fra forhandleren, og se på de samlede omkostninger for at afgøre, hvad der er den bedste løsning for dig.