Forbrugslån til studerende og unge

Gå direkte til lånesammenligning »

Forbrugslån til studerende og unge

Søger du et forbrugslån til studerende eller til unge med pengemangel? Du har gode chancer for at låne penge online, hvor det er langt nemmere og hurtigere at blive godkendt, end i banken. Du skal typisk kun opfylde ganske få krav fra udbyderne.

Du kan reelt set ansøge om forbrugslån til unge studerende, så længe du er over 18 år, dansk statsborger og ude af RKI. Noget de fleste danskere kan sige JA til. Du har sikkert en begrænset indkomst og selvom det er en ulempe, er der stadig muligheder forude. Se dem her.

Lån som ung studerende

Hvis du vil søge lån som ung studerende, bør du vide at alderen har en stor indflydelse på dine muligheder. Det er derfor langt fra ligegyldigt, om du er 18, 20 eller 23 år. Hos de to første i oversigten skal du blot være 18 år, mens du hos Bank Norwegian skal være mindst 23 år. Ansøg gratis og uforpligtende.

Gå til vores oversigt med forbrugslån for at se flere muligheder.

 

Formålet har ingen betydning

Når du søger om forbrugslån som studerende, har dit formål ingen betydning. Det gør derfor ikke den store forskel om du søger et lån til nyt køleskab, en ombygning eller noget helt tredje.

Det vigtigste for firmaerne er nemlig bare at du kan opfylde deres krav og at du har en tilfredsstillende indtægt. En indtægt der står mål med det pengebeløb du efterspørger. For det kan godt være du kun har din SU-indtægt eller penge fra et deltidsjob, men det kan være en tilstrækkeligt indkomst, hvis du blot har et mindre pengebehov.

Du kan forvente at udbyderne online vil behandle din ansøgning hurtigt, men uden at de stiller spørgsmål til formålet eller hvordan pengene bruges. Det giver dig den totale frihed og det er rart at have som forbruger.

Det skal du vide inden du ansøger

Der er flere aspekter du skal have i baghovedet, inden du udfylder en ansøgning. Når du søger forbrugslån til unge eller studerende, vil din indkomst først og fremmest have en del at sige. Det er langt fra ligegyldigt hvad du tjener.

Jo mindre indtægt du har, desto sværere bliver det generelt at blive godkendt. Du bør derfor have en realistisk sans for hvor meget du søger om. Der er ikke meget mening i at ansøge om forbrugslån på 100.000 kroner, hvis SU’en er eneste indtægtskilde. Det vil udbyderne næppe accepterer.

Så vær realistisk og fornuftigt, når du vælger beløb og løbetid i ansøgningsprocessen. Det vil give dig et bedre udgangspunkt for at blive godkendt.

Dernæst bør du vide det er fuldstændig gratis og uforpligtende at ansøge. Du skal derfor ikke holde dig tilbage fra, at afprøve forskellige udbydere. Jo flere tilbud du får indhentet, desto større sandsynlighed for du ender ud, med den billigste løsning.

SU’en – er det ikke nok?

Nærmest alle studerende i Danmark får SU fra Statens Uddannelsesstøtte. Det er rigtig positivt, da du derved får et månedligt bidrag, der gør det nemmere at komme igennem studiet. For det er ingen hemmelighed at de fleste uddannelser kræver en del tid og fokus.

Tid der derved ikke kan bruges på et fuldtidsjob, så på den måde at danske unge meget privilegerede, sammenlignet med studerende i andre EU-lande.

Det er bare ikke altid at tilskuddet er nok, så her kan et mindre forbrugslån til studerende være en kortvarig løsning. Du bør bare tænke dig grundigt om, inden du underskriver aftalen, da pengene skal betales tilbage. Og du bør vide hvad det vil sige at have gæld, førend du siger JA til noget tilbud. Få altid lagt en god plan for tilbagebetalingen.