Forbrugslån

Ansøg og find det billigste forbrugslån

Økonomia hjælper dig med at finde det billigste forbrugslån online. Du kan nemt sammenligne udbyderne med hinanden via vores oversigt og søge hos dem du foretrækker. Vi anbefaler du søger hos mindst 2-3 udbydere, for at få indhentet flere lånetilbud. Det er gratis og uforpligtende.

Jo flere tilbud, desto større chance for godkendelse og for at finde det bedste forbrugslån til dine behov.

 

Sådan finder du det billigste forbrugslån online

Der er mange fordele ved at søge på nettet og to af de væsentlige er, at du kan gøre det uden en masse spørgsmål og besvær. Ingen udbydere blander sig i formålet og stiller heller ikke en masse spørgsmål. Det er derfor op til dig selv, hvad pengene skal bruges til. Så længe du opfylder deres kreditvurdering, skal du ikke kunne “forsvare” årsagen, som det kan føles i banken.

Derudover er forbrugslån online den absolut nemmeste og hurtigste låneform overhovedet. Der er intet besvær og specielt ikke efter at NemID signaturen er blevet indført. Det betyder nemlig at du kan underskrive aftalen digitalt, uden at skulle vente på et brev med posten.

Den generelle vej til den billigste løsning er at indhente flere tilbud og udvælge den laveste ÅOP. Det kan du læse mere om nedenfor.

Bemærk at du ikke kan være sikker på at finde den billigste udbyder online, via vores oversigt, da der i nogle tilfælde kan findes billigere udbydere andetsteds.

Ansøgningsprocessen online

Når du ansøger online tilbyder alle firmaer efterhånden, at du får svar samme dag og ofte inden for 1 time. Du får derfor en hurtig afklaring på hvem der kan hjælpe dig og vælger du at underskrive låneaftalen, har du pengene allerede næste dag. Hvis du har samme bank som udbyderen, kan de endda være der samme dag!

Det understreger på bedste vis, at ansøgningsprocessen online er nem, hurtig og ligetil for alle. Dertil kommer at mange firmaer tilbyder mere fordelagtige renter end tidligere. Det er derfor slet ikke så dyrt som det har været. Det skal du være glad for som kunde, men du bør fortsat indhente flere tilbud, uanset hvor mange penge du søger.

Flere lånetilbud er vejen til at finde det billigste forbrugslån online, da du aldrig kan vide det på forhånd. Lånefirmaernes renter er kun vejledende og det er deres kreditvurdering, der i sidste ende bestemmer hvilken rente og ÅOP du får tilbudt.

Lån fra 5.000 – 400.000 kroner

På online markedet kan du søge om forbrugslån på 5.000 til 400.000 kroner. Hvis du har brug for mindre beløb, skal du over på vores side om kviklån. Intervallet gør at du kan skaffe finansiering til langt de fleste ting. Det gør derfor ingen forskel om du søger penge til et nyt køleskab, nye vinterdæk eller noget helt tredje.

Din fornemme opgave er at få udfyldt en 2-4 ansøgninger på nettet, så du sidder tilbage med de bedste tilbud på hånden. Tag en kop kaffe og sæt 20-30 minutter af til ansøgningsprocessen. I sidste ende kan det spare dig mange tusinde kroner, så det er ikke stedet at sjuske!

Alt for mange forbrugere vælger desværre den hurtige og nemme løsning, ved at søge få (1-2 steder) og sige JA til den første. Det kan desværre også være den dyreste løsning, så gør dig selv en tjeneste og gør forarbejdet ordentligt.

Hvem er billigst i 2020?

Billigste forbrugslånHvilke firmaer tilbyder de billigste forbrugslån online i 2020? Det er vigtigt at understrege de angivne renter og låneeksempler i oversigten kun er vejledende. Samt at der findes andre udbydere på markedet, som kan være blandt de billigste, alt efter dit udgangspunkt som forbruger.

Af disse kan Coop Bank, Ikano Bank og Santander Consumer Bank nævnes som gode alternativer, til de udbydere vi fremviser i oversigten.

Du kan aldrig vide hvem der er billigst på forhånd, før du har ansøgt og indhentet flere lånetilbud. Når det er sagt, er renteniveauet altid et godt pejlemærke for hvilke 2-3 udbydere du bør ansøge hos.

Krav til ansøgere

Vil du gerne i gang med at ansøge om forbrugslån, er der altid en række krav skal du skal kunne opfylde som forbruger. Kravene er forskellige fra firma til firma, men mange af de samme krav går alligevel igen. Du må aldrig stå i RKI-registret og så skal du være dansk statsborger. Det er standard hos alle udbydere på markedet online.

Dertil kommer krav til din alder. Her er det meget forskelligt om du skal være 18, 20 eller 23 år for at kunne ansøge, som det fremgår i oversigten. Det er de tre forskellige alderskrav du kan møde som forbruger. Din alder vil med andre ord være med til at definere hvor mange lånemuligheder du har. Når aldersgrænserne er forskellige skyldes det i høj grad, at firmaerne har hver deres forretningsmodel og strategi. For i bund og grund kan en 18 årig sagtens have en bedre økonomi, end en person på 23 år.

Sidst er det værd at nævne indkomstkravet, for selvom der ikke altid er et minimumskrav, har indkomsten en stor indflydelse på om du bliver godkendt og hvilken rente du får tilbudt. En god hovedregel er, at jo større indkomst du kan fremvise, desto bedre chancer har du for at få en lav rente. Årsagen til dette er klar, for jo flere penge du får ind, jo nemmere vil du typisk have for at betale de månedlige afdrag.

Opsummerende kan du møde følgende krav som ansøger:

  • Alder: Mindst 18, 20 eller 23 år
  • Indkomstkrav
  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Legitimation/CPR nummer

ÅOP er vigtig når du sammenligner

Vælger du at følge vores råd, ansøger du flere steder for at få indhentet 2-3 lånetilbud. Det optimale scenarie vil være at du kan sidde med 2-4 tilbud foran dig, som du frit kan vælge imellem. Her er det afgørende du fokuserer på ÅOP når du sammenligner. I modsætning til renten, inkluderer denne procentsats nemlig samtlige forpligtelser under låneperioden. Ingen gemte omkostninger eller gebyrer.

Det kan være rigtig svært at overskue de mange renter, gebyrer og omkostninger, som de forskellige udbydere har. Det er kort sagt umuligt for den almene forbruger og derfor er ÅOP blevet lovpligtligt at fremvise. Det har været med til at skabe større overskuelighed for dig som kunde, når du skal finde det billigste forbrugslån online.

Mange danskere har fejlagtigt fokus på renten, sandsynligvis fordi det er det begreb man kender til og ved hvad betyder. Det bør du ikke gøre, for forskelle i opstartsomkostninger og gebyrer kan give et misvisende billede. ÅOP giver med andre ord det mest retvisende billede af, hvilket lån der er billigst.

Forbrugslån i banken

Det naturlige alternativ til at søge forbrugslån på nettet, er at gøre det i banken. Det vil ofte være en længere og mere tidskrævende proces, men det kan være en god idé at afsøge mulighederne både online og i egen bank. De fleste danskere har blind tillid til at banken tilbyder de laveste renter, men det er langt fra tilfældet mere. Med fornuftige renter online, kan du aldrig vide hvem der kan tilbyde dig det billigste forbrugslån. Så gør dit forarbejde, hvis du vil finde den bedste løsning.

Det skal ganske vist nævnes at flere banker har forsøgt at gøre låneprocessen nemmere og mere smidig. En af disse er Nordea, hvor du kan låne via deres netbank og det er helt sikkert med til at gøre processen hurtigere og mere overskuelig for de fleste. For de fleste danskere er blevet vant til at lån i banken, sker via fysiske møder med bankrådgiveren.