Gratis lån i 30 dage

Penge

Hvis ferien har kostet flere penge end forventet eller hvis kontoen er gået i minus, er der kommet en unik mulighed for at låne penge gratis online hos et par udbydere.

Med et gratis lån kan du få op til 4.000 kroner mellem hænderne i 30 dage, uanset hvad du skal bruge dem til. Tjek mulighederne i vores oversigt og se hvad de kan tilbyde. 

Du kan uforpligtende søge hos firmaerne i oversigten og få et lån eller kredit helt uden renter og gebyrer.

 

Lån penge gratis hos Lendon

Vivus tilbyder 50% i rabat på lån op til 6.000 kr.

Der findes efterhånden mange lånefirmaer i Danmark. Hos Lendon kan du tage disse gratis lån op til 4.000 kroner. Hos Vivus vil du kunne låne mere, op til 6.000 kr. som ny kunde, hvor du dog “kun” får 50% rabat. Det vil fortsat være en god mulighed, hvis det er beløbet du mangler på kontoen.

Den gratis mulighed vil sige, at du ikke skal betale renter eller gebyrer som ny kunde. Til gengæld skal pengene betales tilbage inden for 30 dage, så hvis du ikke har udsigt til indtægter inden for kort tid, er det måske ikke den bedste løsning for dig.

Hvis du til gengæld bare mangler penge til en fødselsdagsgave, en udflugt eller en ferie og ved, at du får pengene den 1. i næste måned, er et gratis lån en formidabel mulighed for at få lidt penge mellem hænderne tidligere, end du ellers ville kunne.

Få krav til dig

Selvom det næsten lyder for godt til at være sandt, er der ikke engang ret mange krav til dig, når du tager et gratis lån hos disse firmaer. Herunder kan du se, hvad de Vivus og Lendon kræver af dig, når du søger penge hos dem.

  • Vivus

Vivus kræver kun at du ikke er registreret ved RKI, og at du er fyldt 20 år. Ellers skal du bare betale pengene tilbage inden for 30 dage. Tilbuddet gælder også kun første gang.

  • Lendon

Lendon er ny på det danske marked, men er blev godt modtaget. Du må ikke være medlem af RKI og du skal være fyldt 20 år. Du skal desuden være ny kunde hos dem, før at det er gratis.

Hvis du har brug for at låne penge gratis flere gange, kan du eventuelt være smart og søge ved forskellige selskaber, da du jo reelt har denne mulighed én gang hvert sted. Muligheden for gratis finansiering er helt unik og ny på markedet online, men bør kun anses som en kortvarig løsning ved akut pengemangel.

Når det er sagt, var det ikke en mulighed man så for hverken 5 eller 10 år siden. Så her kan man da virkelig tale om at lave de billigste kviklån online.

Kun en kortsigtet løsning

Det kan helt sikkert lyde fristende at kunne låne penge gratis, men husk på løbetiden er kort, så det skal fortsat kun anses som en kortsigtet løsning. En løsning til at få betalt sine regninger eller ordne økonomiske situationer her og nu, inden næste månedsløn kommer ind på kontoen.

Af andre årsager, vil det sjældent være en god idé at optage dem, specielt ikke hvis det udelukkende er til forbrug. I det tilfælde bør du overveje et forbrugslån, hvor du har mulighed for at vælge en længere løbetid og hvor renterne generelt er lavere.