Kviklån

Sammenlign og find det bedste kviklån online

Der er en række vigtige pointer du bør kende til inden du ansøger:

  • Det er 100 % gratis og uforpligtende at ansøge.
  • Søg flere steder for at øge chancen for godkendelse.

OBS: Hos Vivus får du nu en kassekredit, uden du har en fast løbetid.

Bemærk at du ikke kan være sikker på at finde den billigste udbyder online, via vores oversigt, da der i nogle tilfælde kan findes billigere udbydere andetsteds.

Kviklån med omtanke

Kviklån er en populær lånetype hos mange forbrugere, men skal virkelig optages med omtanke, for det kan hurtigt blive en dyr fornøjelse. I perioder har udbydere som Lendon og Vivus kørt med rentefrihed de første 30 dage for nye kunder, men generelt er kviklån kendetegnet ved at være dyre. Så gør det med omtanke.

Vælger du at gå denne vej, kan vi dog kun anbefale at du udnytter de mest prisvenlige muligheder på markedet, som Lendon, Vivus og Ferratum typisk står for af kviklånsudbyderne.

ÅOP er den vigtige parameter at have øje på, når du skal sammenligne udbydere og tilbuddene med hinanden.

Søg fra 100 – 6.000 kroner

Du har mulighed for at vælge imellem nogle af de mest populære kviklån på online markedet, via vores oversigt. Her kan du søge alt fra 100 til 6.000 kroner og ingen blander sig i formålet.

Det gør derfor ingen forskel om du mangler penge til julegavernedine regninger eller en ny computer. Det er helt op til dig, men omvendt efterlader det et større ansvar hos dig selv. Du kan se nærmere om deres vilkår, krav og forhold til dig som kunde. Det giver dig et godt informationsgrundlag, inden du vælger din foretrukne udbyder.

Der er flere meninger om hvad den rigtige beløbsgrænse er for kviklån vs. forbrugslån. Ud fra firmaernes forhold, mener vi at den går ved 6.000 kroner. Har du brug for at søge større beløb end dette, går du fra den ene til den anden lånetype. Det vil du ligeledes kunne se, hvis du tjekker vores oversigt med online forbrugslån. Her er mange af firmaerne nogle helt andre.

Det er ikke noget du bør spekulere i som kunde, men vær opmærksom på at jo mindre beløb du ansøger, desto højere ÅOP vil du typisk opleve.

Lån i op til 45 dage

Når du søger kviklån online kan du typisk vælge løbetider helt op til 45 dage. Hvad der er det rigtige for dig, afhænger udelukkende af din økonomi og dens situation.

Vores klare anbefaling er, at du ikke har pengene længere end højest nødvendigt. For en længere løbetid vil altid betyde højere omkostninger samlet set. Så en god hovedregel er, aldrig at have pengenere længere end højest nødvendigt.

Billigste kviklånSådan hurtigt foregår udbetalingen

I vores oversigt øverst finder du en masse informationer om hver enkel udbyder ved at trykke “Vis mere”. Her kan du ligeledes se hvilke forventede udbetalingstider som hvert lånefirma har. De hurtigste udbetaler pengene i løbet af 45 minutter, mens de “langsomste” gør det inden for 1 dag. Hvis man vel og mærke kan kalde det langsomt.

Så hvordan foregår udbetalingen? Når du ansøger skal du udfylde en masse informationer, herunder lånebeløb, løbetid og informationer om dig selv. Vælger firmaet at godkende din ansøgning, modtager du et lånetilbud retur, der skal underskrives med din NemID. Det sker digital og kan reelt gøres døgnet rundt, så det gør ingen forskel om du tager beslutningen kl. 6 om morgenen eller kl. 23 om aftenen. Det er helt op til dig selv.

Når du har bekræftet låneaftalen med NemID signaturen, vil firmaet oprette dig som kunde og få papirerne i orden. Herefter vil pengene blive udbetalt til din Nemkonto. Selve papirarbejdet er ikke noget du skal spekulere på, hvis du ellers er indforstået med aftalens indhold.

Så fra du har godkendt lånet og til du har pengene på kontoen, behøver der ikke at gå mere end 1 time, hvis du er heldig. Det kræver ganske vist at du har samme pengeinstitut som den valgte udbyder. Ellers vil pengene være på kontoen næste dag. Det bliver ikke meget nemmere eller hurtigere.

Ingen kreditvurdering – kun CPR nummer

En af de klare fordele ved kviklån er, at det er den hurtigste vej til penge. Dels fordi du ikke selv skal bruge tid på at finde dine seneste lønsedler og årsopgørelse. Dels fordi lånefirmaet ikke skal bruge tid på at vurdere det fremsendte materiale, før de vender retur med et svar. Den eneste form for kreditvurdering der bliver foretaget er, at du bliver tjekket efter i RKI-registret, da det ikke er tilladt hos nogle.

Kviklån - ingen kreditvurderingMan kan dårligt betegne det som en kreditvurdering, da disse vurderinger normalt er kendetegnet ved at långiveren ser på din indkomst, udgifter og opsparing. Online har du muligheden for at lave kviklån uden kreditvurdering, men hvor du blot skal oplyse dit CPR nummer. Dette vil ligeledes fremgå som en del af legitimationen, så firmaet er sikker på du er en valid person.

Fordele ved at søge via Økonomia

Der er mange fordele ved at søge via Økonomia, uanset om du er på udkig efter små kviklån eller større forbrugslån. Vi giver dig overblikket over mulighederne på markedet og alle de informationer du har behov for i din beslutningsproces. Det betyder at du kan tage en beslutning på et velinformeret grundlag. Noget de fleste danskere forsømmer.

For som du kan læse, er det super hurtigt at få ansøgt og sagt JA til et lånetilbud. Det kan faktisk gå for hurtigt, så man ikke får tænkt to gange over beslutningen. Eller hvor man vælger en udbyder, der ikke nødvendigvis er den bedste eller billigste.

Ved at benytte Økonomia.dk hver gang du skal finde dit næste lånefirma online, vil du få glæde af følgende fordele:

  • Indsigt i firmaernes renteniveauer, lånebeløb og vilkår.
  • Nem adgang til at ansøge online.
  • Bedre forudsætninger for at finde det billigste lån.
  • Viden og gode tips om ansøgningsprocessen.

Økonomia ønsker altid at vejlede dig på bedste vis som forbruger. At informere dig om hvordan du finder de rette løsninger, der passer til dine behov. Lån og økonomi er områder der fylder meget i hverdagen hos de fleste. Og som har en stor indvirkning på din privatøkonomi generelt. Det er derfor afgørende at du tager det seriøst, uanset om du skal skaffe 5.000, 25.000 eller 100.000 kroner online. Omkostningerne kan variere en del, så et grundigt forarbejde vil være guld værd for dig som forbruger.