Lån penge til sommerferien

Gå direkte til lånesammenligning »

Lån penge til rejse

Lån penge til sommerferien, skiferie eller juleferie. Det er nemt, hurtigt og ligetil online. Snart begynder de fleste mennesker at gå på ferie og den skal helst bruges fornuftigt. Hvis turen går udenlands eller garderoben skal opdateres, kan det være svært at få pengene til at slå til. Heldigvis kan du nemt låne penge til sommerferien online.

Mindre lån til ferien

Der findes et hav af selskaber, der tilbyder lån af både små og store beløb online. Hvis du ikke er interesseret i at betale tusinder af kroner af i renter, når sommerferien er ovre, er det muligt at låne mindre pengebeløb hos et par udbydere online.

VIVUS

Hos VIVUS er der muligheder for at få en kredit op til 6000 kroner. Det kræver, at man er fyldt 20 år og ikke allerede er kunde hos dem. Har du været kunde hos dem før, kan du søge op til 12.000 kr..

Lendon

På Lendon.dk kan du låne helt op til 15.000 kroner og aktuelt får rentefrihed de første 30 dage, som ny kunde. Som hos VIVUS skal du også være fyldt 20 år for at kunne ansøge og der underskrives med NemID.

Der er ingen tvivl om at NemID signaturen bidrager til en hurtigere og nemmere proces, for begge parter. Økonomia har skrevet en artikel om mulighederne for lån med NemID online, der beskriver de mange fordele og hvem der tilbyder løsningen.

Du kan gå til forsiden for enten at søge små eller større lånebeløb til ferien. Det er gratis og helt uforpligtende at søge hos alle sammen. Klik på knappen, for at komme i gang.

Gå til låneoversigten

 

Større lån til sommerferien

Hvis du har brug for lidt flere penge, end man kan låne hos de ovennævnte selskaber, er det også muligt at søge større summer hos nogle selskaber. Flere af dem tilbyder konkurrencedygtige renter.

Herunder er et par eksempler på, hvor du kan tage privatlån, hvis du ikke er interesseret i et almindeligt banklån eller er blevet afvist hos dem.

Santander Bank

Du kan låne helt op til 350.000 kroner hos Santander Bank. Det er muligt at få en lav rente, men hvad du får tilbudt vil afhænge af din individuelle kreditvurdering. Pengene udbetales som en månedlig ydelse, som du modtager mellem 1 og 15 år, afhængig af hvad du vælger.

DER Privat Finans

DER Privat Finans tilbyder som noget nyt tre forskellige låneprodukter, med beløb på op til 50-100.000 kroner. Pengene udbetales hver måned direkte til din konto. De nye finansielle løsninger, giver dig muligheden for at sætte ydelsen på pause.

Der er altså mange gode udbydere på nettet som kan hjælpe dig. Så længe du har en fast indkomst, er ude af RKI og bosiddende i Danmark, er dine chancer for godkendelse rigtig gode.

 

5 gode sommerferie destinationer

Ét er at optage lån til ferie online, noget andet er hvor man skal tage hen. Har du ikke besluttet dig endnu? Så giver Økonomia.dk dig 5 gode sommerferie destinationer netop nu. Læs med og lad dig inspirere.

1. Safari i Sydafrika

En safari i Sydafrika, er uden tvivl en oplevelse for livet. Du kommer til at opleve en masse dyr fra nærmeste hold, adrenalinen pumper derudad og du vil sandsynligvis komme ud af din komfortzone.

En safari kan laves på mange niveauer og du kan selv styre tempoet, i høj grad. Hvis du er til adventure og action ferie, bør du uden tvivl planlægge en tur til Sydafrika. Der er nok at opleve og se i naturen.

2. Blagaj i Bosnien

Blagaj er en lille perle, der blandt andet er anbefalet på rejsesider som Momondo.dk. Du får masser af charme og middelhavsstemning. En oplagt destination, hvis du er træt af badeferier eller storbyferier.

3. Krydstogt henover Europa

Krydstogt rejser bliver mere og mere populære hos danskerne. Du stiger om bord på skibet, hvorefter du får en sommerferie med masser af vand, natur og oplevelser undervejs.

Alt efter hvilket krydstogtskib du vælger, skal der nok være rigeligt med aktiviteter og arrangementer på skibet, ligesom du ikke må glemme at nyde naturen undervejs. En god og anderledes måde, at holde ferie på.

4. Texas i USA

Texas er et smukt sted, specielt om sommeren, da det ligger ud til Den Mexicanske Golf. Du får en blanding mellem romantik, lækre strande og rå naturområder. Har du allerede besøgt USA’s storbyer eller foretrækker du et mere tilbagetrukket ophold, så vil Texas være et oplagt valg.

Ikke så mange dansker tager til Texas og det er en skam, for de har mere at byde på, end man lige tror.

5. Cambodia

Cambodia er en billig, men god rejsedestination, specielt hvis du planlægger et længere ophold. Det koster ingen penge at overnatte, så der er udsigt til en billig ferie, hvis budgettet er begrænset.

Det er særligt en oplagt destination hvis du vil backpacke, eller besøge et 5-stjernet hotel uden at tømme bankkontoen. Der er masser af seværdigheder, skøn natur og varme temperaturer. Du kan med andre ord skræddersy din tur til Cambodia, som du foretrækker.

Økonomia.dk håber du har fået viden og inspiration til hvor du kan låne online og hvor du kan tage hen. Vi ønsker alle en fantastisk sommerferie!