Lån penge uden lønsedler

Gå direkte til lånesammenligning »

Lån penge uden lønsedler

Har du besluttet dig for at tage et lån, kan det være du har snakket med din bank om de forskellige muligheder. De har i så fald nok spurgt dig om, hvad pengene skal bruges til og hvorfor du vil tage et lån.

I banken er dokumentation en fundamental del af kreditvurderingen. Det kan virke som en lang og omfangsrig proces. På nettet har du mulighed for at optage lån uden lønsedler, hvor du kun skal oplyse dit CPR nummer.

Det gør det langt nemmere og mere ligetil for dig som kunde, men husk på at det typisk vil medføre højere renter på de tilbud du får retur.

Hvor kan jeg låne uden lønsedler?

Vil du tage et lån uden en masse dokumenter, skal du online. På nettet findes der en lang række låneudbydere, der er klar til at give dig et tilbud helt uden dokumentation. Der er stadig krav, men de er ikke så omfangsrige som i din bank.

Blandt andet bliver du ikke kreditvurderet særligt grundigt, når du ikke oplyser dokumenter, der kan vise noget om din privatøkonomi. Faktisk vil firmaet primært have dit CPR nummer for at verificere din identitet og sikre, at du ikke står angivet som dårlig betaler.

Det er ét krav, som alle lånudbydere på nettet lægger meget vægt på. RKI er et register for dårlige betalere som alle virksomheder kan “anmelde” dig til, hvis du ikke har betalt dit udestående.

Du må derfor ikke tro at du kan låne penge uden dokumentation, som lønsedler og årsopgørelse, selvom du står i RKI. For det er ikke tilladt hos nogle seriøse udbydere online. 

At søge uden dokumentation vil typisk betyde højere renter, så der er få gode grunde til at lade vær. Faktisk er det begrænset hvad du skal fremvise, så hvorfor ikke gøre det, for at opnå den bedst mulige rente?

Kun en mulighed på nettet

Har du planer om at tage et lån uden lønsedler, er det kun muligt hos låneudbydere på nettet. Inden du beslutter dig for lånet og udbyderen, er det en rigtig god idé at undersøge de forskellige muligheder. Der er stor forskel på priserne, renten og firmaernes vilkår. Hold særligt øje med ÅOP, når du skal finde det billigste lån på nettet.

Alle lånudbydere oplyser ÅOP på de forskellige lån og derfor er det let at overskue, hvem der som udgangspunkt er billigst. Men husk på at alle bliver kreditvurderet individuelt, så du kan aldrig vide hvad DU får tilbudt, før du har ansøgt hos udbyderen.