Lån til din rejse

Gå direkte til lånesammenligning »

Lån penge til rejse

Har du lyst til at tage afsted på en rejse, men mangler pengene? Det kan være du vil afsted i et par uger, eller skal flere måneder til udlandet af studie- eller arbejdsmæssige årsager.

Uanset hvad baggrunden er, har du gode muligheder for at optage lån til rejsen online, hvis banken har sagt nej. Vi ser nærmere på dine finansieringsmuligheder i denne artikel, hvor der gemmer sig et par smarte gratis løsninger.  

Lån penge til rejse online

Hvis du stadigvæk synes, at 15-20.000 kroner er dyrt for en rejse, fordi kontoen er i minus, er der heldigvis mulighed for at låne pengene. Det behøver heller ikke være dyrt at tage et lån, som mange måske tror.

I banken kommer du helt sikkert til at betale renter af dit lån, men hvis du går til et af de mange lånefirmaer online, er der faktisk et par gratis muligheder for nye kunder. Dog kun hvis behovet er på 3-4.000 kroner. Er dit pengebehov større, bør du undersøge muligheder i både bank og på nettet.

Relateret på Økonomia.dk: Lån af penge til din ferie

Lånemulighederne online er gode

Hvis du ikke gider at vandre ned til banken og få afslag eller tilbud om et lån, kan du sagtens ansøge hjemme fra din egen stue. Hos de følgende firmaer kan du få et gratis lån, hvis du ønsker den billigste løsning.

Har du brug for 5, 10 eller 20.000 kroner, anbefaler vi at du går til vores låneoversigt, for at se hvem der tilbyder større beløb.

5 gode rejseråd

Vi slutter af med at give dig 5 gode rejseråd, du altid bør huske på:

  1. Husk det blå sygesikringskort – Kan bestilles på Borger.dk.
  2. Husk vacciner hvis du rejser til lande der kræver det.
  3. Forsikring af rejse, baggage mv.
  4. Lommepenge med lokal valuta (det kan være dyrt at hæve).
  5. Medbring madvarer og udstyr du ikke kan få lokalt (hvis du er væk i længere tid). Ting som rugbrød og salmiak lakrids er meget dansk.