Lån til julegaver

Gå direkte til lånesammenligning »

Lån penge til julegaver

”Julen varer længe, koster mange penge.” Sådan lyder ordene i den populære julesang, som lyder i stuerne landet over den 24. december. Og det er så sandt, som det er sunget.

Men december er ofte den dyreste måned på året, da der skal gives julegaver og holdes arrangementer. Der er heldigvis mulighed for at du kan tage et mindre julelån, så du har flere penge til al hyggen og julegaverne.

I oversigten kan du ansøge hos de udbydere der tilbyder 30-dages rentefrihed til nye kunder, ligesom du kan søge større beløb. Det er helt uforpligtende at søge.

 

Tom konto? Lån penge til julegaver

Julegaver er efterhånden rigtig dyre, da mange mennesker ønsker sig iPads, laptops eller smarphones i julegaver. Men hvis der skal gives mere end én gave til jul, kan det være svært at afsætte tusindvis af kroner, medmindre du er villig til at gå fra hus og hjem.

Men du ved måske at lønnen tikker ind på bankkontoen den 1. januar, og så virker det lidt unødvendigt at skulle spinke og spare for at have råd til gaver under træet. Og det behøver du heller ikke, for det er faktisk muligt at låne penge uden at være forgældet hele det kommende år.

Få udbydere tilbyder kviklån, hvor du kun låner pengene i en kort periode. Til gengæld slipper du så for renter og gebyrer, så du ikke “mister” nogen penge, hvis du ellers tilbagebetaler til tiden.

Søg lån til julegaver online

Der findes forskellige firmaer, der kan hjælpe dig med større og mindre lån. Søg mindre pengebeløb, så du også har mulighed for at betale dem tilbage inden for den korte tidsfrist på 30 dage du bliver givet.

Herunder kan du se nogle af de selskaber, der tilbyder rentefrie lån for nye kunder, hvis du betaler pengene retur inden for en måned.

  • Ferratum

Ferratum tilbyder aktuelt at du kan låne penge, hvor de første 30 dage er rentefrie, hvilket gør du kan spare penge. Særligt hvis du vælger en kort løbetid.

  • Lendon

Hos Lendon skal du være 20 år for at kunne ansøge. Her kan du også låne med 30-dages rentefrihed, som ny kunde og hvis du er dansk statsborger, samt ikke er medlem af RKI.

 

5 gode råd til billigere julegaver

Hvis du har brug for at låne penge til julegaver, gør du klogt i at gå efter de billige og smarte løsninger. Det kan afhjælpe dit pengebehov og begrænse belastningen på din privatøkonomi.

Økonomia.dk giver dig derfor 5 gode råd til billigere julegaver, som du kan lade dig inspirere af.

1. Køb gaverne i god tid – på udsalg og tilbud

Vi kender alle sammen til julegaveræset i december måned, men det er sjældent her, at du opnår de store besparelser og rabatter. De kommer typisk tidligere på året og det bør du udnytte. Ved at købe i god tid, kan du både spare penge og få mere gave for pengene, ligesom du undgå den helt store gavepanik op til 24. december.

2. Sammenlign priser og find den billigste forhandler

Sammenligningssider er til for at blive brugt og til for den prisbevidste forbruger. Det bør du være, hvis du efterspørger et lån til julegaver. De kan anvendes til at finde den billigste forhandler, af et givent produkt. Du kender sikkert allerede til hjemmesider som Pricerunner og Kelkoo m.fl. Gør brug af dem, så du finder den billigste webshop.

3. Giv et kreativt gavekort – gældende i det nye år

En tredje mulighed kunne være at give et kreativt gavekort, der er gældende i det nye år. Det kunne være et hjemmelavet gavekort til en koncert, arrangement eller anden form for oplevelse.

På den måde udsætter du den økonomiske belastning for én af dine gaver og hvis det er til dine børn, kan det hurtigt spare dig 500-1.000 kr. nu og her. Det kan godt være, at du har samme omkostning senere, men så behøver du ikke låne til denne gave.

4. Tænk ud af boksen

Du bør tænke ud af boksen, for ofte kan du selv lave lækre gaver, specielt hvis du har en særlig kreativ baggrund eller uddannelse. Du kan eventuelt prøve at søge dig frem på nettet, for at få gode ideer og inspiration.

De bedste gaver er langtfra de dyreste, men dem der er mest personlige og som afgiveren har lagt mange kræfter i. Overvej om du kan give sådan en gave, for selvom det tager tid, vil det spare dig penge – og modtageren vil ofte blive mindst lige så glad.

5. Sænk gavebudgettet

En sidste løsning kan være at sænke gavebudgettet. Det er den nemmeste og mest enkle vej at gå. Hvis du har haft et presset år, kan du aftale med dine venner og familie, at budgettet sænkes med fx. 50-100 kr. pr. person. De små forskelle kan hurtigt blive til mange penge samlet set. Så det kunne være en ligefrem vej at gå.

 

Vi håber du er blevet klogere på hvordan du kan begrænse dit pengebehov, så du kun behøver et mindre lån til julegaver.