Lån til køleskab

Nyt køleskab

Du bruger det hver eneste dag og din hverdag ville være tusind gange mere udfordrende, hvis du ikke havde det. Et køleskab er en selvfølge i ethvert hjem og det er vigtigt, at det fungerer optimalt, hvis du vil spare dig selv for en masse penge og besvær.

Et gammelt køleskab kan forbruge mere end nødvendigt og skade de fødevarer du har stående. Uanset hvorfor du søger nyt køleskab, ser Økonomia nærmere på hvor du kan låne til det. 

Du kan nemt søge online

Det nemmeste og hurtigste redskab til at finde et lån til dit nye køleskab er internettet. Her kan du nemt klikke dig rundt blandt de mange muligheder og finde det, der passer til dine behov. Det første sted, du kan undersøge, er din banks hjemmeside. Hvis det er uoverskueligt, kan du altid ringe til dem og høre, om et lån kan lade sig gøre.

Du kan også undersøge online lånefirmaernes hjemmesider. Her kan du låne både små og store beløb, så det gælder bare om at klikke sig rundt, indtil du falder over det rigtige. Nogle af udbyderne tilbyder endda gratis lån. Hos Vivus og Lendon kan du søge helt op til 4000 kroner gratis, som ny kunde.

I vores låneoversigt kan du se nærmere på mulighederne online og nemt komme i gang med at søge.

Gå til vores låneoversigt

 

Til sidst kan du også gå direkte til forhandleren af køleskabet. Her kan du også næsten altid få finansieret dine køb, men vær OBS på under hvilke vilkår. Nogle gange tilbydes finansieringen som et lån, andre gang som afbetaling uden renter. Tjek forskellige udbydere af hårde hvidevarer og se, hvem der kan give dig det bedste tilbud.

Økonomia anbefaler du afsøger flere muligheder, da det er gratis at indhente priser og tilbud. Du kan jo aldrig vide om forhandleren eller låneudbydere online er billigst. Så søg hos begge to, hvis du vil finde den laveste rente og ÅOP.

Vælg et energivenligt køleskab

Når du har fundet den rigtige udbyder, skal du til at finde ud af, hvilket køleskab du gerne vil have. Du skal selvfølgelig overveje farve, design og størrelse, men husk at have fokus på dets energiforbrug. Det kan gøre en markant forskel over en årrække.

Du bør kigge efter et energivenligt køleskab, da det er bedre for miljøet og din pengepung. Da det ikke bruger lige så meget strøm som almindelige, kommer din elregning til at blive lavere, og der forurenes ikke i lige så høj grad. Den eneste ulempe er, at det måske kan være lidt dyrere med energivenlige hårde hvidevare, men de penge sparer du hurtigt ind igen.

Hos Skousen kan du lige nu få et energivenligt køleskab til kun 3941 kroner! Det vil altså sige, at du reelt kan tage et af de gratis lån hos Lendon og betale med de penge. Derefter kan du vente på den næste lønseddel og betale penge tilbage. Det behøver ikke at være sværere end som så!

Vi er sikre på du nok skal finde den løsning, der er optimal for dine behov og privatøkonomi.

Relateret på Økonomia.dk: Finansiering af dit møbelkøb