Lån til ombygning af campingvogn

Gå direkte til lånesammenligning »

Lån til ombygning af campingvogn

Vil du gerne blive helt sommerklar, til en tur i campingvognen, så vil en ombygning være en god idé. Du kan få gjort den endnu mere lækker, attraktiv og tilføje fede detaljer.

En ombygning af campingvogn kan være en god metode til at forny, en måske gammel og halvslidt model. Det kan bare koste en del. Du kan søge lån til ombygning af campingvogn online, hvis du mangler penge.

 

Få penge til ombygningen

Med at lån til ombygning af campingvogn, kan du få penge til at komme i gang. Det er enkelt og ligetil at søge online, hvis du ikke orker besværet i banken. Et sted hvor det alligevel er svært at optage et forbrugslån, for mange danskere.

Online har du mange kort på hånden og du kan altid sammenligne selskaberne på vores hjemmeside. Kom i gang med at søge uforpligtende og få penge til ombygningen.

Ombyg campingvognen og bliv klar til ferien

Skolernes sommerferie er allerede begyndt og campingferier er en af de foretrukne ferieformer for danskerne. Den mest behagelige måde at campere på er ved at bo i campingvogn. Så er I sikret mod regnbyger, vind og køligt vejr og I kan sove på en ordentlig madras med dyne og pude. I slipper oveni købet for at skulle pakke småt og kompakt for at kunne have det hele med.

Har du en campingvogn, som ikke er, hvad den har været, er der ingen grund til at skille sig af med den. Du kan nemt bygge den om og gøre den så god som ny, men husk på at hvor meget du skal gøre, afhænger af, hvor slidt den er.

En god investering, så du ikke skal købe ny

Campingvognen er ikke en af de ting, man bruger allermest, og den er lavet til at kunne modstå vind og vejr, så du kan sagtens bygge den om til denne sommer og bruge den i lang tid frem. Du kan starte med at vaske den ned, så den er ren og du bedre kan se, hvor den trænger til at blive lappet med lidt maling. Derefter kan du rykke ind. En god rengøring og en klat maling kan gøre meget, så inden du begynder at skifte borde, stole, sengerammer og andet fast interiør ud, er det en god ide at sikre dig, at det ikke bare ser slidt ud, men rent faktisk er det.

”Du skal være forberedt på, at det tager tid”

Hvis dit andet alternativ til en renovering er at købe en ny campingvogn, kan det helt sikkert betale sig at investere tid og en smule penge i at gøre campingvognen beboelig. Har du en i god stand, har du også bedre mulighed for at leje den ud eller låne den til venner.

Skulle du alligevel foretrække låne penge til en ny, så kig forbi vores side om finansiering af campingvogn.

Gode råd inden du ombygger

Du skal være forberedt på, at det tager tid at renovere en campingvogn. Det kan være et hyggeligt familieprojekt, hvis alle hjælpes ad, men der skal planlægges meget, skaffes mange materialer og alle skal være med på såvel det sure som det søde, så I kommer helt i mål med projektet.

Dernæst skal du være realistisk. Kig på campingvognen tænk over, hvor meget der skal gøres. Er det noget, der kan lade sig gøre med den tid, du har til rådighed og med din økonomi? Bliver det det hele værd, når campingvognen står færdig? Hvis ja, så gå i gang med det samme og husk, at du skal hygge dig med arbejdet imens det står på.