Lån til ombygning

Der kan være mange gode grunde til at få taget et nyt lån. De er nødvendige for at kunne foretage større investeringer og specielt de aktuelle lave renter kan gøre det til en god investering.

Et eksempel på dette er ombygning af huset. Skal huset bygges større, have en ny garage eller måske bare helt ombygges, så bliver det utvivlsomt en dyr affære, men heldigvis er der gode muligheder for at låne. Renterne online er lavere end nogensinde før og kan være et godt alternativ til bankerne. 

Søg op til 500.000 kr. på nettet

Du har mulighed for at søge helt op til 500.000 kroner på nettet, hvilket kan være med til at finansiere de fleste ombygninger. Du kan nemt og hurtigt søge om forbrugslån herunder, hvor alle ansøgninger kan udfyldes helt gratis.

Processen er langt hurtigere end i banken og så er det ikke længere en selvfølge at bankens forbrugslån er billigst. I oversigten kan du nemlig finde fornuftige renter.

 

Store lån kræver realkreditinstitutter og banker

Specielt online er mulighederne for at låne penge massive. Disse er rigtige gode til mindre forbrugslån, men skal man op i det større som for eksempel ved ombygning af hus, så er det altså realkreditinstitutterne og bankerne man skal søge til.

I udgangspunktet kan du få dækket 80 % hos realkreditinstitutterne og de sidste 20 % skal du have selv (og kan finansieres via banklån).

Det gælder for køb af ejendom, men også ved ombygninger. Realkreditlån har meget fordelagtige rentesatser, så sørg for i første omgang at få så meget dækket herfra som muligt. Herefter er banken den bedste løsning for resten, hvis ikke du har en opsparing selv.

Realkredit Danmark har lavet en god guide til hele processen, der kan være til stor hjælp. Det er ikke altid nemt at overskue de forskellige trin i finansieringsprocessen.

De små beløb kan søges på nettet

Er det sådan, at ombygningen ikke er af den dyreste skala, så kan du finde en masse gode løsninger online, hvis banken er uvillig til at låne ud.

Mange firmaer har i de seneste år stormet frem på internettet med gode tilbud og fordelagtige renter til glæde for dig. Det er også drøn enkelt og lynhurtigt at ansøge. Se mulighederne an, send en masse ansøgninger af sted, og tag det bedste tilbud.

Bemærk at renterne vil være højere og vær særligt opmærksom på ikke at takke ja, til for høje ÅOP niveauer. For så ryger ideen med den gode investering.

Det er vigtigt at du gør dig de rigtige overvejelser, så du kommer ud med den optimale løsning, der koster dig mindst.