Lån til vinterdæk eller bilreparation

Lån til kørekort

Selvom der ifølge kalenderen stadigvæk er sommer i Danmark, kan vejret ofte fortælle en anden historie. Og med vores kendskab til det danske vejr, ved vi, at sommer hurtigt kan blive til vinter, og så er det tid til eftersyn af bilen.

Hvis du mangler penge til reparation af bilen eller til vinterdæk, kan du heldigvis låne pengene så igen er godt og sikkert kørende. Kom godt i gang her.

 

Brug for penge til bilen?

De fleste bilejere kan skrive under på, at det kan være utroligt dyrt at have bil. Det er ofte også fuldstændigt umuligt at forudse, hvornår den næste udgift til dit køretøj kommer. Hvis du står og mangler penge til en reparation af bilen, eller ikke har råd til et købe vinterdæk, kan du enkelt låne pengene online, hvis banken har sagt nej. Se de førende muligheder her:

Hvis du vil se nærmere på flere online udbydere, hjælper Økonomia dig altid godt i gang på forsiden.

Gå til låneoversigten

Du behøver ikke engang betale høje renter for et lån til vinterdæk eller bilreparation, da du sagtens kan finde billige løsninger hos visse udbydere. Hvor meget du skal betale tilbage hver måned, vil variere efter hvor meget du låner. Så ansøg aldrig om flere penge, end du reelt behøver.

Du kan nemt låne online

Det er nemt, ligetil og hurtigt at ansøge hos diverse firmaer på nettet. Det er derfor blevet et rigtig populært alternativ til banken. Specielt med udbydere som Santander Bank og DER Privat Finans, der kan tilbyde dig fordelagtige vilkår.

Hos firmaet QuickPot kan du tage mange forskellige rentefrie lån afhængig af, hvor meget du behøver til din bilreparation. Pengene skal betales tilbage over 10 måneder, så du betaler altid 10 % af lånet om måneden.

Du kan låne alt mellem 2.000 og 100.000 kroner, så du kan sagtens få råd til større regninger med det samme. Det er dog et krav, at reparationen eller dæk-købet skal ske hos dit lokale QuickPot værksted, hvilket vil være en ulempe for mange. Særligt hvis du allerede har en mekaniker eller værksted du er glad for og tryg ved.

QuickPot er en danskejet kæde, der har 28 værksteder i Danmark, som alle kan stå for reparationen af din bil, så det burde være muligt at finde et i nærheden. Det er SPARXPRES som er QuickPots samarbejdspartner og som vil behandle din ansøgning.

Hvilken løsning og finansieringspartner du benytter er op til dig selv, men husk altid at indhente flere tilbud og have fokus på ÅOP-niveauet. Og betragt mulighederne online som et sundt alternativ til din egen bank, hvis de siger nej.