Lån uden fast arbejde

Lån uden fast arbejde

Lån uden fast arbejde er med til at begrænse dine muligheder, men du har stadig gode chancer online. Mens din bank nok vil vende tommelfingeren nedad, er der anderledes gode muligheder på nettet.

Specielt fordi de fleste uden job, alligevel har en indtægt i form af dagpenge eller kontanthjælp. Se hvor du kan søge lån uden fast arbejde.

 

 

Lån penge uden arbejde

Lån penge uden arbejde kræver i høj grad at du ansøger de rigtige steder. Hos udbydere der ikke kræver fast arbejde eller en høj mindsteindkomst. Vi har gjort en stor del af forarbejdet for dig.

Tjek vores oversigt med lånefirmaer online, hvor der er få krav og hvor du kan ansøge uden arbejde:

Ønsker du at se mere end 3 udbydere? Så kan du gå til vores oversigt med de billigste forbrugslån. Her bør du bare være særlig opmærksom på firmaernes forskellige indkomstkrav.

Kreditvurderingen vs. indkomst

Det er sundt at kende til sammenhængen mellem udbydernes kreditvurdering og din indkomst. Du skal altid angive din indtægt i låneansøgningen og den vil indgå i firmaernes vurdering af dig.

Her er det klart, at jo mere du tjener, desto mere “sikker” en kunde er du. Din betalingsevne vil fremstå højere, da du har en stærkere økonomi. Med andre ord vil en højere indkomst typisk medføre en lavere rente.

Så selvom det er muligt at låne penge uden arbejde, er der ingen tvivl om det ville være bedst at have et job. Ikke mindst for den rente og ÅOP du får tilbudt. Du bør derfor gøre et ihærdigt forsøg på at komme i arbejde.

7 tips til at komme i arbejde

Til sidst har vi 7 tips til dig, der kan bidrage til at du kommer i arbejde. For selvom du kan låne uden fast arbejde, vil dine valgmuligheder og chancer langt større, med en solid fast indkomst.

Det er heller ikke sjovt at gå ledig. Vi mener alle 7 tips kan bidrage til forskellige dele af ansøgningsprocessen. Det er ikke altid tilfældigt hvem der går uden arbejde og hvem der hurtigt finder et job. Med disse 7 punkter kan du sikre dig, at du kommer til at tilhører sidstnævnte gruppe.

  1. Gør din jobansøgning personlig og unik
  2. Tænk ud af boksen – søg evt. uopfordret
  3. Spred budskabet til venner og bekendte (måske kender de nogen?)
  4. Vær ikke bange for at søge selv svære stillinger
  5. Tro på dig selv! Tænk: “Jeg er godt nok til jobbet”
  6. Vær dig selv til jobsamtalen – du kan ikke snyde nogen!
  7. Forbered dig ordentlig til jobsamtalen – hav dine svar klar