Låneselskaber på nettet

Gå direkte til lånesammenligning »

Låneselskaber på nettet

Der findes rigtig mange låneselskaber på nettet og der er kommet flere til de seneste år. Det giver dig et bredere udvalg som forbruger og lavere renter i sidste ende.

Det har derfor aldrig været billigere at optage forbrugslån online. Spørgsmålet er bare hvem der er de førende låneselskaber på nettet? Økonomia giver dig en oversigt med fem populære udbydere, med hensyn til dine forskellige behov. Se hvem du bør ansøge hos her.

Oversigt med låneselskaber

Vi har lavet en oversigt med låneselskaber, du med fordel kan overveje. Dit ønskede lånebeløb, din alder og øvrige præferencer, vil influere på hvad der er bedst for dig. Tjek dem ud og ansøg hos dem via oversigten. Under oversigten har vi forklaret, hvorfor de er med.

Bemærk at hvem der er bedst for dig, vil være individuelt, ligesom der kan findes øvrige udbydere på markedet som er værd at overveje. 

Bank Norwegian

Bank Norwegian er med fordi de er blandt de billigste låneselskaber på online markedet. Det er de uanset om du mangler 5.000 eller 400.000 kroner på kontoen. Det står i kontrast til øvrige udbydere, hvor du kun opnår den lave rente, ved de helt store pengebeløb.

Bank Norwegian’s lån er nye på det danske marked, men bestemt en af de førende udbydere.

Nordiclån

Nordiclån er en anden nyhed i Danmark, men med erfarne L’EASY i ryggen. De hører til blandt de mere prisvenlige. Dette kombineret med en hurtig og ubesværet ansøgningsproces, gør de fortjener at blive nævnt.

Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank har en af en af de laveste vejledende renter, men primært hvis du ansøger om 50.000 til 350.000 kroner. Om de er en løsning for dig, afhænger derfor meget af hvor mange penge du mangler. Leder du efter store forbrugslån, bør du helt sikkert udfylde en ansøgning hos dem.

En anden klar fordel ved dem er, at du blot skal være 18 år for at søge. Det normale alderskrav er på 20 år. Så for helt unge danskere, vil dette være en unik mulighed.

Lånio

Lånio er en god tjeneste, der både kan hjælpe dig med at refinansiere og optage helt almindelige forbrugslån med noget for de fleste. Pengebeløbet spænder bredt og så indhenter de tilbud til dig, fra flere stærke banker. Så bestemt en god vej til at finde den rette løsning, ud fra dine behov.

Lendon

Lendon er det sidste låneselskab i oversigten og med god grund. Hos dem kan du nemlig få 30-dages rentefrihed som ny kunde, selvom lånebeløbene er små. Et unikt velkomsttilbud til nye kunder, der kun mangler mindre beløb på kontoen.

Vi mener derfor at Lendon er med til at fuldende vores liste, hvor alle behov og præferencer bliver imødeset.

Se også: Forbrugslån til studerende

Vi anbefaler altid..

Vi anbefaler altid at du undersøger dine muligheder grundigt og får udfyldt flere ansøgninger. Så på trods af ovenstående liste, bør du fortsat søge hos mindst 2 selskaber. Det vil ikke koste dig en krone og heller ikke forpligte dig til noget.

Det vil blot give dig det bedste udgangspunkt, så du har flere kort på hånden og bedre mulighed for at finde det billigste lån.

Tjek låneselskabernes vilkår hos os

Når du har ansøgt og modtaget lånetilbud retur, bør du ikke underskrive med det samme. Det bør ikke ske forhastet og uden du har gennemlæst vilkårene for aftalen.

Få gennemlæst aftalen og selskabets vilkår, inden du underskriver med din digitale signatur. Har du endelig spørgsmål, kan du altid kontakte dem før. Det er for sent at spørge bagefter, i hvert fald hvis du er utilfreds med noget. Når du har underskrevet, har du forpligtet dig til aftalens indhold.