Nye lånemuligheder 2020

Gå direkte til lånesammenligning »

Nye låneudbydere 2017

Det danske lånemarked er en dynamisk størrelse, hvor der hele tiden kommer nye udbydere til. I løbet af 2020 vil der helt sikkert komme flere nye låneudbydere på markedet. Økonomia.dk har set på dine nye lånemuligheder i 2020 og faktisk er der allerede kommet en ny mulighed for dig som kunde, udbyderen GoLoan.

En ting er sikkert, dit udvalg som kunde er blevet bedre og mere varieret. Du bør derfor glæde dig over de nye lånemuligheder på markedet.

Nye låneudbydere i 2020

Året er ungt, men vi forventer der kommer en håndfuld nye låneudbydere i 2020, som det typisk sker hvert år. Udbyderen GoLoan er allerede kommet og i 2019 kom både Nova Finans, Letfinans og flere andre.

Det er en rigtig positiv tendens, da flere muligheder betyder øget konkurrence og pres på prisen. Det er derfor alt sammen til din fordel som forbruger, da det giver flere valgmuligheder, større chance for godkendelse og for at finde en prisvenlig løsning.

Det er ikke mange år siden at Santander Consumer kom til Danmark, og hurtigt ændrede situationen med én af de laveste renter på online markedet. Det er heller ikke lang tid siden af Modus Finans kom frem med deres nytænkende 2 afdragsfrie måneder, for at tilbyde dig særlige fordele som kunde.

Et godt billede af hvordan den øgede konkurrence kan bidrage til lavere renter og firmaer, der tilbyder dig ekstra fordele. Nu til de nyere låneudbydere, hvor det er værd at opdele dem alt efter lånetypen.

Nye udbydere af forbrugslån

Inden for forbrugslån er der kommet 4 nye udbydere du bør kende til, de har oplistet her:

  • GoLoan – op til 300.000 kr.
  • Nova Finans – op til 75.000 kr.
  • Anna Finans – op til 75.000 kr.
  • Letfinans – op til 350.000 kr.

Hos GoLoan har du mulighed for at søge op til 300.000 kr. og de samarbejder med kendte banker som Express Bank, Basisbank A/S og Resurs Bank. Det gør de samtidig har mulighed for at tilbyde samlelån op til 500.000 kr. En mulighed du kun finder et begrænset antal steder. Se mere om samlelån her.

Anna Finans er en anden nyere lånemulighed, der faktisk kom i 2019 og som fungerer i forlængelse af Basisbank A/S. Det kommer til udtryk ved at det er dem der bliver tilbudt finansiering i samarbejde med. Her kan søges mellem 3.000 – 50.000 kr.

Samlet set er der altså generelt erfarne og troværdige banker & selskaber bag de nye løsninger, hvilket gør vi mener du trygt kan benytte dig af dem alle sammen.

Nye udbydere af kviklån

Der er indtil videre ikke kommet så mange nye udbydere af kviklån i løbet af året, men Lendon, Vivus og Ferratum er fortsat gode muligheder, der tilbyder rentefrie perioder til nye kunder. Så dem kan du fortsat benytte, hvis du har brug for et mindre pengebeløb på kontoen.

 

Vi håber du har fået et godt indblik i dine nye muligheder i 2020, samt hvad de kan hjælpe dig med. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi vil løbende opdatere siden, såfremt der kommer nye aktører du bør kende til.

Opdateret 26. marts 2020