Nye lånemuligheder 2017

Nye låneudbydere 2017

Det danske lånemarked er en dynamisk størrelse, hvor der hele tiden kommer nye udbydere til. I løbet af 2017 er der allerede kommet mange nye låneudbydere, der er værd at kende til. Økonomia.dk har set på dine nye lånemuligheder i 2017 og hvad de hver især kan hjælpe dig med.

En ting er sikkert, dit udvalg som kunde er blevet bedre og mere varieret. Du bør derfor glæde dig over de nye lånemuligheder på markedet. Se hvem der er kommet til lige her.

Nye låneudbydere i 2017

Der er indtil videre kommet over en håndfuld nye låneudbydere i 2017 og med mange måneder tilbage, kommer der helt sikkert flere inden året er slut. Det er en rigtig positiv tendens, da flere muligheder betyder øget konkurrence og pres på prisen. Det er derfor alt sammen til din fordel som forbruger, da det giver flere valgmuligheder, større chance for godkendelse og for at finde en prisvenlig løsning.

Det er ikke mange år siden at Santander Consumer kom til Danmark, og hurtigt ændrede situationen med én af de laveste renter på online markedet. Det er heller ikke lang tid siden af Modus Finans kom frem med deres nytænkende 2 afdragsfrie måneder, for at tilbyde dig særlige fordele som kunde.

Et godt billede af hvordan den øgede konkurrence kan bidrage til lavere renter og firmaer, der tilbyder dig ekstra fordele. Nu til de nye låneudbydere i 2017, hvor det er værd at opdele dem alt efter lånetypen.

Nye udbydere af forbrugslån

Inden for forbrugslån er der kommet 4 nye udbydere du bør kende til, de har oplistet her:

  • Føniks Privatlån – op til 100.000
  • Profillån – op til 50.000
  • Anna Finans – op til 50.000
  • Lånebanken – op til 50.000

Den første på listen er Føniks Privatlån og de gør tingene på en anden måde end normalt, ved at tilbyde alle den samme rente. Det betyder at der er ens forhold for alle, hvis du ellers bliver godkendt. Føniks er en løsning der fungerer i samarbejde med D:E:R A/S, som det fremgår af deres hjemmeside. Det vil derfor reelt være sidstnævnte du søger finansiering hos. Du kan søge mellem 10.000 og 100.000 kroner.

Anna Finans er en anden ny lånemulighed i 2017; en service der fungerer i forlængelse af Basisbank A/S. Det kommer til udtryk ved at det er dem der bliver tilbudt finansiering i samarbejde med. Her kan søges mellem 3.000 – 50.000 kr.

De sidste to; Profillån og Lånebanken er en del af SparExpres, som er ejet af Spar Nord Bank. Man kan derfor anse det som en udbyder under den samme koncern, hvilket blot fordrer en vis erfaring og troværdighed.

Samlet set er der altså store, erfarne og troværdige banker & selskaber bag de nye løsninger, hvilket gør vi mener du trygt kan benytte dig af dem alle sammen.

Nye udbydere af kviklån

Inden for kviklån er der ligeledes kommet nye lånemuligheder i 2017. Der er tale om følgende:

  • Mini Finans – op til 4.000
  • 24/7 – op til 5.000

Mini Finans holder til på Bredgade 75 i København og er en del af firmaet Finans 247 ApS. Det er nemt at søge hos dem, da du blot skal have et CPR nummer og ikke stå i RKI. Som ny kunde går beløbsgrænsen op til 4.000 kr., hvilket er helt velkendt på markedet, mens du som eksisterende kunde kan søge op til 12.000 i 30 dage.

24/7 Lån ApS er et andet københavnsbaseret firma, med udgangspunkt på Langebrogade 5, hvor der er en fast løbetid på 120 dage. På det område adskiller de sig fra de øvrige udbydere på området. Her er det meget normalt med en løbetid på 5-30 dage, som det ligeledes er hos Mini Finans. 24/7 kører med en noget længere løbetid, for dig der foretrækker det og så kan du søge op til 10.000 kr. som eksisterende kunde. I første omgang går grænsen ved 5.000.

Vi håber du har fået et godt indblik i dine nye muligheder i 2017, samt hvad de kan hjælpe dig med. Ellers er du altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Vi vil løbende opdatere siden, såfremt der kommer nye aktører du bør kende til.