Internetlån

Står du og mangler penge er du ikke alene. Du er helt sikkert heller ikke alene om at have vanskeligheder ved at vide, hvor man skal søge.

Bankerne har jo været det traditionelle sted, det er det man forbinder med penge og lån. Alligevel er billedet lidt mere broget i dagens Danmark og i resten af den vestlige verden.

Økonomia.dk har set nærmere på internetlånets, dets store udvikling, muligheder og ikke mindst de fordele du opnår som forbruger.

Hvad er din situation?

Din situation har en stor indflydelse på dine muligheder og hvordan du bør foretage dig, når du søger finansiering.

Måske har du ikke gjort andet end at overveje lån. Måske har du allerede ved ned forbi den lokale filial og søgt om et lån, men fået afslag.

Medmindre du har søgt eller har intentioner om at søge boliglån eller andre større investeringer er bankerne meget tilbageholdene. De aktuelle forhold gør at det er blevet markant sværere at blive godkendt i banken.

Der er derfor en klar tendens til at flere og flere danskere anvender internettets muligheder. Med god grund, for det er blevet både billigere, hurtigere og nemmere at ansøge om lån online, henover de seneste 5-10 år.

Gå til låneoversigt

 

Fordele ved lån på nettet

Fordelene ved at låne på nettet er mange. Det er ikke billigere end bankerne, men mens bankerne har hævet renterne og gjort det sværere at låne, har det blevet lettere at blive godkendt online.

Til konkurrencedygtige renter på dette marked er mere og mere end sandhed. Ågerrenterne er efterhånden gemt godt væk – heldigvis!

NemID underskrift har gjort processen hurtigere

Man kan ikke tilskrive NemID til lånebranchen online, men de har i hvert fald formået at bruge den digitale signatur til en meget lettere ansøgningsproces.

NemID har gjort, at det ikke behøver at tage mere end fem minutter at ansøge om midler til forbrug over nettet. Det er nemlig en digital signatur, og efter de få nødvendige nedskrevne oplysningerne kan du bekræfte rigtigheden af disse ved blot at tage nøglekortet frem og skrive koderne ind.

Hurtigt svar

Det er ikke kun ansøgningen der er hurtigt, for det samme er langt de fleste udbydere online. Ellers kan man kort sagt ikke overleve.

Det er blevet påkrævet at svaret kommer inden for 1-2 timer og det er derfor realiteten hos alle. Langt de fleste lånefirmaer giver endda svar inden for 15 minutter.

Uden sikkerhed – ingen forklaring

Sidst er det værd at bemærke, du ikke behøver at stille sikkerhed bag lånet eller komme med en god forklaring på dit pengebehov.

De fleste udbydere online spørger nemlig ikke til formål, men er kun interesseret i din kreditværdighed. Alt dette understreger, at processen er ekstrem nem og fleksibel.

 

Til sidst har vi opsummeret de mest centrale fordele:

  • Det er hurtigt at ansøge – tager 5 minutter – svar inden for 1 time
  • Du kan underskrive lånetilbuddet med NemID
  • Du skal ikke stille sikkerhed
  • Du skal ikke kunne “forsvare” formålet
  • Det er nemmere at blive godkendt end i banken

 

Låneudbyderne er billigere end førhen

Flere og flere har behov for at låne, og når bankerne lukker kasserne i er der selvfølgelig mange virksomheder som fokuserer deres aktiviteter hen på det her marked.

En øget konkurrence, som giver et øget pres på pris og som derfor bliver billigere for dig. Lånene i dag over nettet har lavere renter og mere fleksible ordninger om afdrag og lignende end nogensinde før! De fleste giver renter fra 4,8 til 9,9 % som det laveste. Når der er så mange at vælge i mellem, så er det jo utroligt let at sortere en fra hvis ikke de kan komme med et konkurrencedygtigt tilbud.

Send derfor en masse ansøgninger af sted, som før nævnt ingen tid tager, og vælg derfra det bedste tilbud for dig!