Jeg har brug for penge til julen

Julen

Julen er en dyr tid, og det er der ingen vej uden om. Man kan ikke spare julen væk. Selvfølgelig er der masser af små ting man kan gøre, for at den bliver billigere, men medmindre man helt vælger at droppe traditionen, så bliver det uundgåeligt lidt af en dyr affære.

Heldigvis er man ikke uden håb for sig selv og sin familie, hvis økonomien ser stram ud. Økonomia.dk ser nærmere på muligheden for at skaffe et billigt julelån.

Tag et julelån på nettet

På nettet er der flere og flere virksomheder, som kan yde lån. Juleindkøbene kan godt ende med at blive dyrere. Online kan du heldigvis søge julelån hos mange udbydere.

Det er blevet nemmere og hurtigere at ansøge online og et fantastisk alternativ til banken. Så har de sagt nej, vil du gratis kunne søge på nettet, for at få afklaret mulighederne.

Bemærk at du blot bør overveje julelån, hvis du har en sund økonomi og ved der kommer penge på kontoen igen. For mange er december en ekstra dyr måned, der presser privatøkonomien, inden lønnen kommer i slutningen af måneden. Det skal gøres med omtanke og ansvarligt, for ellers bliver det en dyr fornøjelse.

Udover at du kan låne det ønskede beløb, så er det også rigtig nemt at gennemføre ansøgningsprocessen, der bare tager 5-10 minutter. Skriv de vigtigste oplysninger, afvent tilbud retur og underskriv med NemID – så er det gjort. De fleste forældre vil hade ikke at have råd til julegaver eller en ordentlig jul med familien.

De færreste banker vil sige JA til formålet

Det er langt de færreste banker, som længere her efter finanskrisen, der siger ja til forbrugslån. De bliver ikke mere gavmilde i løbet af julen. Det kan godt være, at du går rundt med tanken om, at bankerne kan give en mere fordelagtig rente, en hvad man kan få online.

Men de fleste har så høje krav, at du alligevel bliver afvist. De har virkelig strammet deres krav, som mange danskere allerede har oplevet. Desuden er de også en del mere bureaukratiske, hvorfor man sparer en masse tid, besvær og forhåbninger ved at søge online.

Specielt som ung kan det være vanskelig, da mange gerne ser du er mindst 23-25 år. Her skal du virkelig være grundig i ansøgningsprocessen, for at finde den laveste ÅOP.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.