Samlelån

For mange danskere har optaget dyre kviklån og/eller forbrugslån, hvor der betales en høj rente.

Er det tilfældet for dig, kan der være penge at spare, ved at få samlet din gæld hos én udbyder. En som kan tilbyde dig en væsentlig lavere rente. Det er kort sagt hvad refinansiering går ud på og vi ser på hvordan du kan få et billigt samlelån.

Find et billigt samlelån

For at det giver mening, kræver det dog at du ansøger de rigtige steder. Vi anbefaler du søger hos firmaer som Lånio og Bank Norwegian. Så bør du have gode forudsætninger for at spare penge, via refinansiering af dine kviklån eller forbrugslån.

Det er vigtigt at slå fast, at refinansiering specielt kan betale sig hvis du betaler høje renter og/eller har gæld hos flere lånefirmaer, du ønsker samlet ét sted. Har du blot et forbrugslån hvor renten er lidt for høj, er det ikke sikkert samlelånet giver mening. Men det værste der kan ske, er at du får afvist din ansøgning.

Refinansiering af kviklån

Der er i bund og grund ikke den store forskel på refinansiering af kviklån og forbrugslån. Princippet bag er præcis det samme, du får samlet din gæld og opnår en lavere rente samlet set. Kviklånet vil for mange, bare have en markant højere rente og det giver en potentiel større besparelse. Specielt hvis du har flere af slagsen. Samtidig vil din samlede gæld have en begrænset størrelse, hvilket øger dine muligheder som kunde.

Billigt samlelånFor jo mere du ønsker at søge, desto sværere er det generelt at blive godkendt, alt andet lige. Det er dog ikke alle kviklån der er dyre, for de kan rent faktisk være helt gratis, hvis du er ny kunde.

Refinansiering af forbrugslån

Refinansiering af forbrugslån er en anden situation af flere grunde. Dels vil løbetiden være markant længere og samtidig vil dit pengebehov typisk være større. Netop fordi løbetiden fx. løber over 60 måneder og ikke 30 dage, kan besparelsen faktisk være væsentlig større her. Også selvom renteforskellen er tilsvarende mindre. Du skal tænke på der løber renter på din gæld måned efter måned, og det bliver dyrt i længden.

Et billigt samlelån kan både være en god løsning, hvis du har valgt en al for dyr løsning, en løsning hvor ydelsen er for høj eller hvis du bare ønsker at samle 2-3 forbrugslån hos ét firma. Scenarierne er mange og flere udbydere kan hjælpe dig igennem hele processen. Hos andre kan du blot optage et bestemt lånebeløb, hvorefter du selv kan bruge pengene til at udbetale din restgæld. Her skal du blot sikre dig, at du vitterligt har den mulighed, uden det indebærer en masse ekstra omkostninger.

Der kan være meget forskel fra det dyreste til det billigste forbrugslån i Danmark. Det er derfor vi har lavet oversigter, som gerne skulle give dig et godt overblik.

Refinansiering online er en overset mulighed hos mange, og glem ikke du ligeledes kan snakke med din bank om hvad de kan gøre for dig. De fleste danskere har prøvet at omlægge boliglån, mens færre gør det i disse sammenhænge. Det er én af grunde til denne artikel. Forhåbentlig kan det være startskuddet til du kommer i gang og sparer penge. Start med at ansøge hos ovenstående og så er du i gang.