Lån penge i Norge med dansk CPR

Der bor ca. 20.000 danskere i Norge og det er dermed en af de lande, hvor fleste danskere har valgt at bosætte sig. Uanset om du bor i Danmark eller Norge, kan der opstå et behov for at låne penge.

Det kan være lån til mange forskellige formål, og med en norsk bopælsadresse er det muligt at ansøge hos banker og online låneudbydere.

Kan jeg låne penge i Norge, som dansker?

Det korte svar er JA.

Alle danskere har et CPR-nummer og med en fast norsk bopælsadresse, er det muligt at søge lån hos norske låneudbydere.

Du bør undersøge ansøgerkravene hos det enkelte selskab, for at vurdere, om du opfylder dem. Det kan ligeledes være krav til alder, indkomst mv. De kommer til at håndtere din låneansøgning som normalt, hvor du kreditvurderes og får et lånetilbud retur, såfremt du bliver godkendt.

Norge vs. Danmark

Det store spørgsmål er, om du skal fokusere på de danske lånefirmaer eller de norske lånefirmaer. For du har ligeledes mulighed for at ansøge hos danske selskaber, hvor CPR-nummer, statsborgerskab, alder og indkomst er de fire primære krav.

Der kan være forskellige i lånemuligheder og omkostninger, der gør du reelt set bør være åben for begge muligheder.

Der kan ligeledes være et privat aspekt i det. Forventer du at blive boende i Norge længe, eller regner du med at flytte tilbage til Danmark, inden for lånets forventede løbetid. Det er en smagssag, men for mange vil det også have en indflydelse, hvor dybe rødder man har til det norske.

Når det er sagt, hvor findes det billigste og bedste lånetilbud? Det må være et godt valg, uanset hvad.

Hvem skal jeg vælge i Norge?

Økonomia har låneoversigter, hvor du kan få overblikket over online banker og udbydere i Danmark, men hvem skal du vælge i det norske?

I Norge kan vi anbefale dig at bruge diverse lånetjenester, hvor Billigste-forbrukslån.com giver dig et godt indblik i de norske lånefirmaer, deres renter, krav mv..

Kreditkort er et oplagt alternativ til lån, specielt i Norge, hvor kreditkort online er meget udbredt. Her kan du søge kredit op til 200.000 kr. Det kan ligeledes være en overvejelse værd. Det kan give dig en række fordele, såsom rabataftaler og færre kreditomkostninger. Ønsker du at undersøge mulighederne, kan du gøre det via Kredittkort-online.com.

Opsummering

Opsummerende bør det nævnes, at du altid bør gå efter den laveste ÅOP eller effektive rente (som det hedder i Norge). Det billigste lånetilbud, det er altid et godt udgangspunkt.

Du kan ligeledes vælge at inddrage din bankrådgiver eller en økonomisk rådgiver i din beslutning, så du får en second opinion, inden du beslutter dig. Det er specielt en god ide, hvis du har brug for et stort lånebeløb, der kommer til at påvirke din økonomi væsentligt over de næste mange år.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.