Om Økonomia

Økonomia.dk er en hjemmeside med alt om lån, økonomi og penge. Vi har en god viden om lånebranchen online, som vi ønsker at videregive til dig som forbruger. Dels via gode råd, anbefalinger og oversigter, der giver et godt indblik i de enkelte selskaber.

Vi dækker en lang række emner alt efter hvilken situation du er i, hvilket job du har eller hvad du mangler penge til. Når du søger online har formålet typisk ikke nogen indvirkning på dine godkendelseschancer. Det vil primært være din alder og indtægt som definerer dine muligheder.

Der er særligt 3 ting du skal huske på, ved lån online:

  1. Det er gratis og uforpligtende at ansøge.
  2. Søg flere steder – og giv dig selv det bedste udgangspunkt.
  3. ÅOP procentsatsen viser dig, hvem der er billigst.

Sådan fungerer Økonomia

Forretningsmodellen bag Økonomia.dk er at vi modtager kommission fra de udbydere vi henviser til på hjemmesiden, og vi samarbejder med disse. Vi er en kommercielt drevet hjemmeside, men fremviser udelukkende de firmaer vi samarbejder med, og derfor ikke det fulde udvalg på online markedet. Det kan du med fordel undersøge på egen hånd, såfremt du vil være sikker på at finde den bedste løsning.

Økonomia ønsker at give dig et godt indblik i dine muligheder og gode tips til hvordan du kommer igennem ansøgningsprocessen på bedste vis. Gør du dit forarbejde korrekt, vil du stå langt bedre som forbruger.

Vi har eksisteret siden 2014 og gennem årene opbygget en stor viden og godt kendskab til det danske lånemarkedet. Økonomia.dk er eksperter på dine lånemuligheder på nettet. Vi guider dig mod den bedste løsning.

Kontakt

Kommentarer og spørgsmål er altid velkommen. Udfyld formularen og så vender vi tilbage til dig.

 

Økonomia.dk ejes og drives af Conceptu ApS. Formålet er at skabe overblik over lånemarkedet og give dig den bedste vejledning som forbruger.

Conceptu ApS

CVR: 35676651

Emil Holms Kanal 14, 2300 København

Generelle henvendelser

Mail: kontakt@økonomia.dk

Tilgængelig mandag-fredag (9-15).

Presse

E-mail: presse@økonomia.dk

Tlf.: +45 42 90 90 49

Find mere information og pressemateriale her.

CSR og miljø

Økonomia går meget op i CSR og samfundsansvaret for danske virksomheder. Vi har alle et ansvar for at styrke medarbejdernes forhold og sociale relationer og for at forbedre miljøet generelt. Dette uanset om der drives en hjemmeside som Økonomia.dk eller en virksomhed, hvor produktionen belaster miljøet. Jo mere fokus på CSR området, desto mere kan vi rykke os fremad.

Miljøet er et andet vigtigt område at indtænke og indarbejde i dagligdagen. Vi går meget op i at begrænse vores papirforbrug og generelt gør en indsats for, at belaste miljøet mindst muligt. Derudover tager vi cyklen på kontoret og det offentlige på længere distancer.

Af den grund, er vi en del af Støt Klimaet for at markere betydningen af, at vi alle gør en indsats på området.

Støt klimaet

Økonomia.dk på sociale medier

Økonomia.dk er aktive på flere sociale medier, hvor der løbende kommer opslag med interessant nyt, gode artikler og hvad der ellers kan være relevant for dig. Du kan følge med her:

Twitter Facebook

En sikker tjeneste

Økonomia er en sikker tjeneste, hvilket vores certificering hos McAfee Secure er med til at understøtte, ligesom vi ligger på en SSL krypteret forbindelse.

Vigtig organisationer inden for finans og penge

Alle danskere bør have en sund forståelse af den finansielle og økonomiske verden, hvor særligt Den Danske og Europæiske Nationalbank spiller en meget stor og indflydelsesrig rolle. Vi har her håndplukket en række af de vigtige organisationer, du bør kende til, da de i sidste ende kan påvirke de renter og lånemuligheder du har som forbruger.