Anbefaling af lån

Anbefaling af lån online

Der findes rigtig mange aktører på online lånemarkedet og det kan derfor være svært at udvælge én udbyder som forbruger. Økonomia.dk forsøger altid at gøre det nemmere og give dig overblikket, via vores oversigter. I disse kan du se alle de relevante informationer, om hver enkelt firma, så du bedre kan vurdere dem op imod hinanden. Renter, svartider, krav og udbetalingstider er bare nogle af de aspekter, der kan have en indflydelse.

Som supplement til dette, har vi lavet en anbefaling af lån online. Vi har vurderet markedet og giver dig her en anbefaling af hvilke forbrugslån & kviklån du bør overveje som forbruger.

Hvilket forbrugslån skal jeg vælge?

Økonomia.dk har sat sig for at lave en anbefaling af forbrugslån online. Vi fremhæver nogle af de udbydere vi selv ville overveje, hvis det var os der manglede penge på kontoen. Det er klart, at mange behov, interesser og faktorer bør inkluderes under normale omstændigheder.

Af samme grund kan det kun blive en generel anbefaling, ud fra forskellige parametre, hvor den bedste løsning for dig sagtens kan være en anden. Vi mener dog der er tale om ret gode muligheder, der vil passe til de fleste. Læs med her om hvem vi har udvalgt og hvorfor.

Bank Norwegian – penge til alt du mangler

Bank Norwegian er en rigtig god udbyder, da de tilbyder en bred beløbsgrænse og da deres renteniveauer er attraktive for de fleste. Dertil kommer at det er en stor og veletableret online bank, hvilket bør give dig en stor sikkerhed og tryghed som kunde.

Hos Bank Norwegian kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner og deres forbrugslån er hurtigt blevet populært på det danske marked. De kom på markedet i starten af 2016, men har etableret sig stærkt inden for kort tid. Én af deres styrker er ydermere, at du kan bruge dem som et ekstra pengeinstitut på flere områder. Du kan få et kreditkort hos dem, have en opsparingskonto og lignende. På den måde kan de bliver mere end et lånefirma for dig som kunde. De kan blive en stærkt supplement til din eksisterende bank.

Alt i alt anser vi Bank Norwegian og deres lån, som en af de bedste muligheder på online markedet.

Alternativet: Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er et rigtig godt alternativ, som kan tilbyde dig meget af det samme og til en af de mest prisvenlige renter på nettet. Kravene er lidt anderledes, men med samme mulighed for at søge mange penge. Specielt for unge er de en god mulighed, da du blot skal være 18 år for at kunne ansøge.

Lånio – gør det nemt at sammenligne lånetilbud

Lånio er en tjeneste der hjælper dig med at sammenligne lånetilbud fra forskellige banker. Det vil dermed være en anden, men smart vej at gå, da du med blot én ansøgning kommer ud til flere forskellige udbydere. Aktuelt samarbejder Lånio bl.a. med Resurs Bank, Basisbank, Express Bank og Modus Finans.

Dine muligheder for at der er et godt lånetilbud iblandt disse vil være fornuftige, og så slipper du for at sende samme ansøgning, unødigt mange gange.

Samlelån – en smart løsning

Sidst er det værd at nævne samlelånet som en god og smart løsning, der kan spare dig mange penge og give større økonomisk overblik. Her får du samlet al din eksisterende gæld hos én udbyder, til en væsentlig lavere rente. Perfekt hvis du har lånt penge flere forskellige steder, til høje renter.

Den dyre gæld kan blive samlet og forvandlet til en lavere og mere fair rente. Det er både godt for dit økonomiske overblik og godt for dit månedlige rådighedsbeløb. Samtidig giver det muligheden for at få valgt en ny tilpasset md. ydelse, der matcher din aktuelle økonomiske situation. For nogle, kan det have ligeså stor værdi som selve besparelsen.

Der er mange fordele ved at samle dine lån og det kan enten fungerer ved, at din gæld indfries automatisk af banken, eller at du gør det selv. Vi anbefaler at du lader banken ordne det praktiske for dig.

Der kan altså være mange penge at spare, så det er bestemt noget du bør overveje, hvis du er tynget af gæld og høje renter. Det  gælder særligt for de mange danskere der har optaget gæld før 1. juli 2020, hvor der hverken var ÅOP-loft eller omkostningsloft.

Se mere om samlelån her.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.