Anbefaling af lån

Anbefaling af lån online

Der findes rigtig mange aktører på online lånemarkedet og det kan derfor være svært at udvælge én udbyder som forbruger. Økonomia.dk forsøger altid at gøre det nemmere og give dig overblikket, via vores oversigter. I disse kan du se alle de relevante informationer, om hver enkelt firma, så du bedre kan vurdere dem op imod hinanden. Renter, svartider, krav og udbetalingstider er bare nogle af de aspekter, der kan have en indflydelse.

Som supplement til dette, har vi lavet en anbefaling af lån online. Vi har vurderet markedet og giver dig her en anbefaling af hvilke forbrugslån & kviklån du bør overveje som forbruger.

Anbefaling af forbrugslån & kviklån online

Økonomia.dk har sat sig for at lave en anbefaling af forbrugslån og kviklån online. Vi fremhæver nogle af de udbydere vi selv kraftigt ville overveje, hvis det var os der manglede penge på kontoen. Det er klart, at mange behov, interesser og faktorer bør inkluderes under normale omstændigheder.

Af samme grund kan det kun blive en generel anbefaling, ud fra forskellige parametre, hvor den bedste løsning for dig sagtens kan være en anden. Vi mener dog der er tale om ret gode muligheder, der vil passe til de fleste. Læs med her om hvem vi har udvalgt og hvorfor.

Bank Norwegian – penge til alt du mangler

Bank Norwegian er en rigtig god udbyder, da de tilbyder en bred beløbsgrænse og da deres renteniveauer er attraktive for de fleste. Dertil kommer at det er en stor og veletableret online bank, hvilket bør give dig en stor sikkerhed og tryghed som kunde.

Hos Bank Norwegian kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner og deres forbrugslån er hurtigt blevet populært på det danske marked. De kom på markedet i starten af 2016, men har etableret sig stærkt inden for kort tid. Én af deres styrker er ydermere, at du kan bruge dem som et ekstra pengeinstitut på flere områder. Du kan få et kreditkort hos dem, have en opsparingskonto og lignende. På den måde kan de bliver mere end et lånefirma for dig som kunde. De kan blive en stærkt supplement til din eksisterende bank.

Alt i alt anser vi Bank Norwegian og deres lån, som en af de bedste muligheder på online markedet. Hvad der er det bedste forbrugslån for dig, ved du kun selv, men du kan se flere af de bedste udbydere her.

Alternativet: Santander Consumer Bank

Santander Consumer Bank er et rigtig godt alternativ, som kan tilbyde dig meget af det samme og til en af de mest prisvenlige renter på nettet. Kravene er lidt anderledes, men med samme mulighed for at søge mange penge. Specielt for unge er de en god mulighed, da du blot skal være 18 år for at kunne ansøge.

Ferratum – gratis rentefri kredit

Ferratum tilbyder en gratis & rentefri kredit til nye kunder i 30 dage. På den måde kan de minde om tilsvarende muligheder du finder hos bl.a. Vivus og Lendon. Den rentefrie kredit er en perfekt løsning, hvis der er lavvande på kontoen, men du har brug for lidt penge nu og her.

Et lån hos Ferratum kan give dig penge på kontoen, over en kort periode, hvorefter du kan betale tilbage når der fx. kommer løn i slutningen af måneden. Hvis muligheden udnyttes korrekt, er det noget der kan spare dig mange penge. For normalt er kviklån og små pengebeløb omfattet af rigtige høje omkostninger.

Det er af samme grund, at Ferratum vil være én af de bedste muligheder inden for kviklån. Særligt hvis du vælger at gør brug af den rentefrie kredit de tilbyder nye kunder første gang.

Alternativet: Lendon

Lendon er et godt alternativ, hvor du ligeledes får rentefrihed de første 30 dage, som ny kunde. De har efterhånden været på det danske marked et stykke tid og er generelt populære blandt deres kunder. Du skal være 20 år for at kunne søge.

Samlelån – en smart løsning

Sidst er det værd at nævne samlelånet som en god og smart løsning, der kan spare dig mange penge og give større økonomisk overblik. Her får du samlet al din eksisterende gæld hos én udbyder, til en væsentlig lavere rente. Perfekt hvis du har lånt penge flere forskellige steder, til høje renter.

Der kan være mange penge at spare, så det er bestemt noget du bør overveje, hvis du er tynget af gæld og høje renter.

Se mere om samlelån her.