Anmeldelse af L’EASY lån

LEASY

L’easy er en af Danmarks førende, når det kommer til finansiering af produkter til hjemmet – uanset om det gælder hvidevarer eller computere. L’easy tilbyder i forbindelse med køb af deres produkter, at man kan tage et lån.

De har ligeledes helt almindelige finansieringsmuligheder i skikkelse af de populære kontantlån op til 150.000 kroner. I denne anmeldelse af L’easy lån ser vi nærmere på dine muligheder og deres krav til dig som kunde.

L’EASY lånemuligheder

L’easy tilbyder et kontantlån og pengene kan bruges til lige det du ønsker. Du udfylder deres formular online og kan efterfølgende signere med din NemID. Det er med til at gøre hele ansøgningsprocessen nemmere og mere ligetil.

L’easy har tidligere haft to finansielle produkter, du kunne vælge imellem, men er nu overgået til kun at have kontantlånet tilbage. En løsning hvor du kan søge op til 150.000 kroner. Se meget mere i oversigten:

Hvis du har lyst til at udfylde en gratis ansøgning eller se nærmere, kan du gøre det her:

Krav

Det er påkrævet, at man opgiver sine personlige oplysninger for at kunne ansøge. Herunder statsborgerskab, beskæftigelsesforhold, årsindtægt, månedlige indtægt og bopæl og civilstatus.

Det er påkrævet, at man mindst er fyldt 21 år før man kan låne penge hos L’easy. Derudover må man ikke være registreret i RKI. I forbindelse med oprettelsen af et lån hos L’easy er der et oprettelsesgebyr, der vil variere alt pengebeløbet. Vi har kort opsummeret kravene her:

  • Mindst 21 år
  • Lønsedler/årsopgørelse
  • Ingen RKI

Hvad siger kunderne?

L’easy har generelt mange tilfredse kunder og specielt lavrente løsningen er en nem og relativ billig løsning.

Trustpilot bekræfter et positivt indtryk med en score på 7,4 i skrivende stund. Der er ingen tvivl om at L’easy er et professionelt og troværdigt firma, der holder hvad de lover. Man kan altid være uenige i om renten og omkostninger er høje eller lave – men du får hvad du bestiller.

Du skal bare bemærke at lavrente lånet kun er forbeholdt ansøgere med en god økonomien. Så husk altid at læse aftalen og tilbuddet grundigt igennem inden accept. L’easy har deres fordele bl.a. grundet hurtige behandlingstid, NemID underskrift og deres stærke kundeserviceafdeling.

Har du selv kommentarer eller erfaring med dem, er du velkommen til at kontakte os. Vi hører gerne om din oplevelse.