Anmeldelse af Santander Bank

Santander Bank

Santander Bank er Eurozonens største bank. Den spanske bank er med stor succes kommet ind på det danske marked og været med til at give hård konkurrence til de eksisterende udbydere.

Santander Consumer Bank tager kun imod ansøgninger via deres hjemmeside, men tilbyder support via kundeservice. Med lave renteniveauer og lånebeløb op til 350.000 kroner, har de virkelig været med til at rykke online markedet i en positiv retning for dig som forbruger.

Lånemuligheder

Hos Santander Bank er mulighederne mange. De giver dig mulighed for bilfinansiering, privatlån og opsparingsmuligheder via deres højrentekonto. Her kan du se deres to primære lånetyper:

Når det gælder finansieringen af lån- og leasings løsninger via bilforhandlere er Santander Bank førende i Danmark. Deres store succes på dette område skyldes, at de formår at være fleksible og konkurrencedygtige, når det kommer til aftaler med køber. Dette skyldes, at hele 75% af de autoriserede bilforhandlerne i Danmark har Santander Bank, som deres foretrukne samarbejdspartner.

Privatlånene hos Santander Bank kommer med en fornuftig rente. Et privatlån gør det muligt, at man kan søge penge til de idéer man gerne vil indfri i livet. Renten vil være afhængig af kreditvurderingen Santander foretager. Vi har her skitseret deres forhold ved lån online:

  • Privatlån: 20.000 – 50.000 kroner
  • Privatlån Plus: 50.000 – 350.000 kroner
  • Løbeperiode på 24 – 180 måneder
  • Alderskrav: 18 år
  • Ingen RKI
  • Bopæl i Danmark

Hvis du har brug for penge, kan du nemt, gratis og uforpligtende ansøge på deres hjemmeside. Du kan besøge dem via knappen herunder:

Krav

Hvis du skal låne penge ved Santander påkræves det, at man i forbindelse med et lån kan fremsende eller maile kopier af lønsedler og årsopgørelse. Dette er et led i processen, når der skal foretages en kreditvurdering.

Hvis man skal låne over 100.000 kr. påkræves det, at man skal fremsende gyldigt kørekort, pas eller dansk opholdstilladelse.

Konklusion: Blandt de førende online banker

Santander Bank har med sine fornuftige renter og løsninger blevet en markant spiller på markedet. Dette ses bl.a. i deres store succes på finansierings- og låneløsninger på bilmarkedet. Derfor er banken værd at tage med i sine overvejelser, hvis man står og skal låne penge til bil eller hvis man ønsker at indfri sine drømme.

Udgivet
Kategoriseret som Udbydere

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.