Finansiering af havefræser

Finansiering af havefræser

Vil du gerne være helt klar til sommeren eller den kommende havesæson? Så bør du helt sikkert anskaffe dig en havefræser, der giver blomster og grøntsager de bedste levevilkår.

En havefræser kan koste op til 10.000 kr. for de dyrere modeller og det er langt fra alle, der har de penge på kontoen. Hvis du søger finansiering af havefræser, kan du gøre det via Økonomia. Søg uforpligtende om lån til ny havefræser online og få hurtigt svar retur.

 

Søg om lån til ny havefræser

Der er mange fordele ved at søge lån til havefræser på nettet, frem for i banken. Det er markant hurtigere at søge, du får svar samme dag og så gøres det helt uforpligtende. Du kan derfor sagtens indhente lånetilbud, uden at binde dig til noget.

Ansøg om alt fra 10.000 kr. alt efter hvad du mangler på kontoen. Få overblik over lånemulighederne via forsiden.

I banken vil du opleve det er svært at overtale bankrådgiveren og det kan være at du ikke orker igennem besværet, når der blot er tale om mindre pengebeløb. Du kan altid forhøre dig, men forvent at behandlingstiden kan være længere og mere omfattende end online.

Ønsker du at få et overblik over online bankerne og hvilke finansieringsløsninger de kan tilbyde, kan du enkelt få det via finansieringen.dk. Her kan du se renteniveauer, krav og låneforhold, så du kan vælge din foretrukne udbyder, på et velinformeret grundlag.

Sammenlign priser inden du køber

Det er altid en god idé at sammenligne priser på de forskellige modeller, inden du køber. Der kan være prisforskelle fra forhandler til forhandler, hvilket hurtigt kan spare dig penge. Specielt hvis du mangler finansiering til købet, bør du gøre en ekstra indsats for at finde den billigste forhandler på markedet.

Der findes efterhånden mange sammenligningstjenester på markedet, i mange brancher, og de fleste kender sikkert allerede Pricerunner. Her kan du sammenligne alverdens produkter og maskiner til hjemmet.

Besøg Pricerunner for at sammenligne priser her.

Elektrisk vs. benzindreven havefræser

Det er værd at vide, der overordnet findes to forskellige typer at vælge imellem. Der er de elektriske og de benzindrevne fræsere. Begge typer indeholder hver deres fordele og ulemper. Vi har nævnt de vigtigste for dig her.

Elektrisk havefræser

Fordele

  • Nem at håndtere
  • Støjer ikke så meget
  • Begrænset vægt

Ulemper

  • Ledningen
  • Besværlig til store områder

Benzindreven havefræser

Fordele

  • Mere kraftfuld
  • Mere velegnet til større områder
  • Du er “fri” – ingen ledning

Ulemper

  • Støjer mere
  • Tungere og sværere at håndtere

Brug for penge til andre havemaskiner? Så tjek vores side om finansiering af plæneklipper.

Lån til hjemmet – Kædesav, motorsav, snefræser etc.

En af de store styrker ved online markedet, er at du kan søge lån til alt fra kædesav, til motorsav, snefræser eller plæneklipper etc. Formålet gør ingen forskel, så hvis du mangler maskiner til hjemmet, kan du nemt skaffe finansieringen på nettet.

Selskaberne fokuserer ikke på om pengene bruges på en ny havefræser, plæneklipper eller motorsav. Det er helt op til dig at bestemme formålet, så længe din økonomi er tilfredsstillende.

Her skal du typisk kun opfylde alderskravet (18 eller 21 år) og have en årsindkomst på over 150.000 kr. Er det tilfældet og står du ikke i RKI, så er godkendelseschancerne høje.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.