Lån penge til båd, bådudstyr eller bådreparationer

Lån penge til båd, bådreparation mv.

Har du brug for at låne penge til køb af båd, bådudstyr eller bådreparationer? Du har altid flere valgmuligheder som forbruger, men det er langt fra alle steder du bliver godkendt.

Banken vil være førstevalget for mange, men hvis du er blevet afvist eller vil afsøge dine alternativer, bør du overveje at søge lånet online. De billigste firmaer har renter fra 5 procent og du kan ansøge uforpligtende. Se mere om at låne penge til båd, udstyr mv.

Søg lån til båd online

Det er dyrt at købe båd, uanset om den er brugt eller ny. Det koster mange penge og ligesom mange vælger at optage billån, kan et bådlån også blive aktuelt. Det er bare ikke altid så nemt at få i banken.

Online er det altid nemt og enkelt at ansøge. Her kan du søge alt fra 5.000 til 400.000 kroner, alt efter dine behov. Det sker gratis og uforpligtende – du kan komme i gang her:

Vi kan naturligvis ikke garantere dig, at du bliver godkendt eller får en lav rente, men der er kommet flere prisvenlige udbydere på markedet. Vælger du at søge hos alle disse, bør du ende ud med en god løsning.

Uanset om du skal købe ny båd eller have repareret din nuværende, vil der være tale om en stor regning. Jo større lånebeløb du optager, desto større forskel går selv små renteforskelle. Vi kan derfor kun understrege betydningen af, at du får afsøgt alle dine muligheder.

Vi anbefaler du søger mindst 2 steder online og medmindre du allerede er blevet afvist, bør du ligeledes forhøre dig hos bankrådgiveren.

Hvilke krav skal jeg opfylde?

Vi nævnte kort at udbyderne har krav til deres ansøgere. Det har alle långivere, uanset om det er banken, online firmaerne eller bådforhandleren. Det er dog ingen tvivl om at nettet har de færreste og mildeste krav. Her skal du typisk “kun” opfylde følgende:

  • Ingen RKI
  • Dansk statsborgerskab
  • Mindst 18, 20 eller 23 år (forskellige alderskrav)
  • En klar fordel med fast arbejde

Se også: Lån penge til campingvogn

Lån til hvad du mangler

En anden fordel der er værd at fremhæve ved online markedet, er at du kan låne penge til det du mangler. Uanset om du søger lån til bådudstyr, en dyr bådreparation, shopping eller en ny campingvogn op til sommerferien. Mulighederne er mange og du bestemmer selv formålet.

Du bliver ikke set over skulderen, hvilket kan virke rart og befriende for nogle. Det er jo ikke altid at ens formål er 100 % fornuftige og rationale, som banken forventer. Den problemstilling vil du ikke opleve online.

Her skal du blot ansøge om lån til båd og så afvente svar retur. Et svar der enten er positivt eller negativt, men som kommer hurtigt. Du får derfor hurtigt afklaret dine muligheder og hvad du får tilbudt af rente.

Læs også: Online lån til shopping

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.