Finansiering af ny campingvogn

Vejledning om finansiering

Selvom den danske sommer ofte er varieret, byder den typisk på solskin og temperaturer til at nyde aftensmaden udenfor eller tage på stranden. Når Danmark viser sig fra sin pænere side, er der ingen grund til at booke flybilletter til eksotiske steder.

I stedet kan du med en campingvogn få en lækker ferie inden for landets grænser. Men købet kan være dyrt og Økonomia stiller derfor skarpt på hvordan du kan skaffe finansiering til en ny campingvogn.

Lån penge til campingvogn

– De tre finansieringsmuligheder

Hvis du har besluttet dig for at investere i en ny campingvogn, men ikke har nok penge på nuværende tidspunkt, skal du ud og låne det du mangler. Der findes heldigvis forskellige alternativer, så hvis du undersøger markedet, er lånechancerne gode. Der er hovedsageligt tre muligheder, hvis du søger lån til campingvogn:

  • Banken

Det klassiske lån tages i banken. Hvis du har haft den samme bank længe, har de højst sandsynligt tillid til dig, og derfor burde det ikke være noget problem at låne penge til en ny campingvogn. Hvis du er i tvivl om, hvor meget du har råd til at låne, kan du hos Jyske Bank bruge deres beregner til at finde ud af, hvad du skal betale om måneden.

Du kan også bruge beregneren omvendt, så du kan se, hvor stort et lån du kan tage afhængigt af, hvor mange penge du kan betale hver måned. Det er selvfølgelig kun vejledende priser, da det i sidste ende afhænger af din økonomiske situation. De fleste danske banker har beregnere.

  • Online banker

Hos rigtig mange online banker er det også muligt, at finansiere din nye campingvogn. Du bør altid være opmærksom på ÅOP, da det er den eneste reelle målestok for lånets pris. Hos Santander kan du søge helt op til 350.000 kroner, som kan løbe over 12 år, hvis du ønsker det.

Gå til vores låneoversigtDu vil selvfølgelig betale færre penge for lånet, hvis du vælger at betale det hurtigere tilbage, men du skal vælge den rette løbetid for dig.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til campingvogn online. Vi anbefaler dig at søge 1-2 steder, så du altid har flere valgmuligheder, specielt hvis banken afviser dig. Du forpligter dig ikke til noget, førend du har underskrevet aftalen.

  • Forhandleren

Hos langt de fleste forhandlere kan du også køb på afdrag, så du ikke behøver at lægge 100.000 kroner i første omgang. Afdraget vil selvfølgelig afhænge af, hvor stor og luksuriøs din campingvogn er.

Hos Jysk Caravan kan du for eksempel for den billigste vogn til en værdi af 89.900 kroner for 939 kroner om måneden, mens den dyreste har en værdi af 339.900 og koster 3129 kroner om måneden.

Lån til ombygning af campingvogn

Vil du gerne blive helt sommerklar, til en tur i campingvognen, så vil en ombygning være en god idé. Du kan få gjort den endnu mere lækker, attraktiv og tilføje fede detaljer.

En ombygning af campingvogn kan være en god metode til at forny, en måske gammel og halvslidt model. Det kan bare koste en del. Du kan søge lån til ombygning af campingvogn online, hvis du mangler penge.

Med at lån til ombygning af campingvogn, kan du få penge til at komme i gang. Det er enkelt og ligetil at søge online, hvis du ikke orker besværet i banken. Et sted hvor det alligevel er svært at optage et forbrugslån, for mange danskere. Online har du mange kort på hånden og du kan altid sammenligne selskaberne på vores hjemmeside.

Ombyg campingvognen og bliv klar til ferien

Skolernes sommerferie er allerede begyndt og campingferier er en af de foretrukne ferieformer for danskerne. Den mest behagelige måde at campere på er ved at bo i campingvogn. Så er I sikret mod regnbyger, vind og køligt vejr og I kan sove på en ordentlig madras med dyne og pude. I slipper oveni købet for at skulle pakke småt og kompakt for at kunne have det hele med.

Har du en campingvogn, som ikke er, hvad den har været, er der ingen grund til at skille sig af med den. Du kan nemt bygge den om og gøre den så god som ny, men husk på at hvor meget du skal gøre, afhænger af, hvor slidt den er.

En god investering, så du ikke skal købe ny

Campingvognen er ikke en af de ting, man bruger allermest, og den er lavet til at kunne modstå vind og vejr, så du kan sagtens bygge den om til denne sommer og bruge den i lang tid frem. Du kan starte med at vaske den ned, så den er ren og du bedre kan se, hvor den trænger til at blive lappet med lidt maling. Derefter kan du rykke ind. En god rengøring og en klat maling kan gøre meget, så inden du begynder at skifte borde, stole, sengerammer og andet fast interiør ud, er det en god ide at sikre dig, at det ikke bare ser slidt ud, men rent faktisk er det.

”Du skal være forberedt på, at det tager tid”

Hvis dit andet alternativ til en renovering er at købe en ny campingvogn, kan det helt sikkert betale sig at investere tid og en smule penge i at gøre campingvognen beboelig. Har du en i god stand, har du også bedre mulighed for at leje den ud eller låne den til venner.

Gode råd inden du ombygger

Du skal være forberedt på, at det tager tid at renovere en campingvogn. Det kan være et hyggeligt familieprojekt, hvis alle hjælpes ad, men der skal planlægges meget, skaffes mange materialer og alle skal være med på såvel det sure som det søde, så I kommer helt i mål med projektet.

Dernæst skal du være realistisk. Kig på campingvognen tænk over, hvor meget der skal gøres. Er det noget, der kan lade sig gøre med den tid, du har til rådighed og med din økonomi? Bliver det det hele værd, når campingvognen står færdig? Hvis ja, så gå i gang med det samme og husk, at du skal hygge dig med arbejdet imens det står på.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.