Finansiering af ny campingvogn

Gå direkte til lånesammenligning »

Vejledning om finansiering

Selvom den danske sommer ofte er varieret, byder den typisk på solskin og temperaturer til at nyde aftensmaden udenfor eller tage på stranden. Når Danmark viser sig fra sin pænere side, er der ingen grund til at booke flybilletter til eksotiske steder.

I stedet kan du med en campingvogn få en lækker ferie inden for landets grænser. Men købet kan være dyrt og Økonomia stiller derfor skarpt på hvordan du kan skaffe finansiering til en ny campingvogn.

De tre finansieringsmuligheder

Hvis du har besluttet dig for at investere i en ny campingvogn, men ikke har nok penge på nuværende tidspunkt, skal du ud og låne det du mangler. Der findes heldigvis forskellige alternativer, så hvis du undersøger markedet, er lånechancerne gode. Der er hovedsageligt tre muligheder, hvis du søger lån til campingvogn:

  • Banken

Det klassiske lån tages i banken. Hvis du har haft den samme bank længe, har de højst sandsynligt tillid til dig, og derfor burde det ikke være noget problem at låne penge til en ny campingvogn. Hvis du er i tvivl om, hvor meget du har råd til at låne, kan du hos Jyske Bank bruge deres beregner til at finde ud af, hvad du skal betale om måneden.

Du kan også bruge beregneren omvendt, så du kan se, hvor stort et lån du kan tage afhængigt af, hvor mange penge du kan betale hver måned. Det er selvfølgelig kun vejledende priser, da det i sidste ende afhænger af din økonomiske situation. De fleste danske banker har beregnere.

  • Lånefirmaer

Hos rigtig mange lånefirmaer er det også muligt, at finansiere din nye campingvogn. Du bør altid være opmærksom på ÅOP, da det er den eneste reelle målestok for lånets pris. Hos Santander kan du søge helt op til 350.000 kroner, som kan løbe over 12 år, hvis du ønsker det.

Gå til vores låneoversigtDu vil selvfølgelig betale færre penge for lånet, hvis du vælger at betale det hurtigere tilbage, men du skal vælge den rette løbetid for dig.

Det er gratis og uforpligtende at ansøge om lån til campingvogn online. Vi anbefaler dig at søge 1-2 steder, så du altid har flere valgmuligheder, specielt hvis banken afviser dig. Du forpligter dig ikke til noget, førend du har underskrevet aftalen.

  • Forhandleren

Hos langt de fleste forhandlere kan du også køb på afdrag, så du ikke behøver at lægge 100.000 kroner i første omgang. Afdraget vil selvfølgelig afhænge af, hvor stor og luksuriøs din campingvogn er.

Hos Jysk Caravan kan du for eksempel for den billigste vogn til en værdi af 89.900 kroner for 939 kroner om måneden, mens den dyreste har en værdi af 339.900 og koster 3129 kroner om måneden.