Anmeldelse af Zaplo lån

Økonomia.dk har tidligere set nærmere på udbyderen Zaplo. Et lånefirma af 4Finance, der ligeledes driver Vivus.dk. Zaplo er lukket pr. 1. juli 2020 og de henviser selv nye kunder til Vivus, hvor du kan søge 2.000 – 12.000 kr. Her kan du se mere om hvad Vivus kan tilbyde dig – som alternativ til Zaplo.

 

Hvorfor er Zaplo lukket?

Det vides ikke hvad der ligger til grund for lukningen af Zaplo, men det er vores klare overbevisning, at det skyldes den nye lovgivning på lånemarkedet.

For pr. 1. juli 2020 er der kommet et ÅOP-loft på forbrugerkreditter. Den er på 35% generelt, men ÅOP på 25% for lån der markedsføres. Hvilket praktisk talt betyder, at alle långivere ønsker at holde deres låneprodukt under 25%.

Det er ligeledes tilfældet med Vivus som det fremgår i oversigten, med en ÅOP på 24,9%.

Selskabet bag, 4Finance, har helt sikkert valgt at satse fuldt ud på Vivus der ligeledes har modificeret deres forretningsmodel jævnfør den nye lovgivning.

Tidligere har de tilbudt 50% rabat første måned, kortere løbetider mv. Nu er deres låneprodukt blevet et mere velkendt forbrugslån, hvor du kan søge 2.000 – 12.000 kr. over en længere periode, end de velkendte 30 dage.

Zaplo erfaringer

Lidt om Zaplo erfaringerne (så længe det varede). For Zaplo.dk var med en Trustpilot score på 4,7 ud af 5, baseret på 488 anmeldelser en rigtig populær udbyder. Faktisk ligger både Zaplo og Vivus på positive scores og anmeldelser, så det vidner om en generelt god kundeservice.

Brug for flere penge?

Nu er lån op til 20.000 kroner ikke altid nok, så hvis du mangler flere penge kan du med fordel søge hos andre udbydere. Vi har tidligere skrevet en L’EASY anmeldelse og en Santander anmeldelse, hvor du kan søge henholdsvis 50.000 og 350.000 kroner. Altså markant højere beløb, for dem der måtte behøve det.

Hvem står bag Zaplo?

Bag Zaplo.dk står 4finance og de er ikke ukendte på det danske lånemarked. Det er nemlig samme selskab der står bag velkendte Vivus.

Vi slutter af med en række praktiske informationer om dem:

  • Adresse: Vesterbrograde 1L, 1620 København V
  • Mail: info@zaplo.dk
  • Mobil: 78 79 53 53