Forsikring på lån

Lån med forsikring

Er du bange for at miste dit job eller ende i økonomiske vanskeligheder? Hvis det er tilfældet, kan det være en god idé at vælge et forbrugslån med forsikring. For ikke nok med at du sikrer dig selv og din familie, du kommer ligeledes til at kunne sove helt trygt.

Vi har alle forskellige behov som forbrugere og derfor er det rigtig positivt, at der er muligheder for enhver. Ønsker du forsikring på lån, så du er dækket ved arbejdsløshed eller skade, bør du læse med her. Vi ser på hvad du har af muligheder online.

Hvem tilbyder forbrugslån med forsikring?

Der er flere udbydere som tilbyder dig forbrugslån med forsikring. Én af dem er Santander Consumer, hvor du med deres SAFE afdragssikring er dækket mod både skade og arbejdsløshed. Man ved aldrig hvad der kan ske og man er ikke altid herre over fyringer eller sygdom.

Vælger du at tilvælge forsikring på dit lån, undgår du at løbe samme økonomiske risiko, HVIS uheldet er ude. For du betaler ganske vist for dækningen, men omvendt bør du opleve en større tryghed under låneperioden. Du kan se mere om SAFE arbejdssikringen i denne video:

Ikano Bank og Ekspres Bank er to af de øvrige udbydere, som tilbyder dig en lignende forsikring. Fælles for dem er, at de dækker dig hvis du mister dit arbejde eller bliver alvorligt syg. Begge scenarier hvor det kan være vanskeligt at finde penge, til at betale de månedlige afdrag og renter. Det hjælper de dig med, som en del af forsikringen. Det vil typisk være noget du skal tilvælge under ansøgningsprocessen, så husk at være opmærksom på det, hvis du ønsker at “bestille” det med.

Er forsikring en god idé?

Det store spørgsmål er om forsikring er én god idé, for det er naturligvis ikke gratis at få inkluderet. Om det er det rigtige for dig, ved du bedst selv. Det afhænger af din økonomi og ikke mindst din personlighed. Er du risikoavers, går du med livrem og seler, eller tør du godt løbe lidt risici.

Der er jo ingen tvivl om at sandsynligheden er ganske lille, præcis som det er tilfældet for din ulykkes- og indboforsikring. Det er de færreste der er involveret i biluheld eller får indbrud, men det kan ske. Det bør derfor være en individuel vurdering, hvor vidt det er en god idé.

Vi er dog ikke i tvivl om det er et fantastisk supplement og en god mulighed, for dem der efterspørger denne form for sikkerhed.

Hvor sikker er du i jobbet?

Én af de ting du kan skæve til, er din arbejdsplads og hvor sikker du føler dig. Du kan naturligvis ikke forudsige “den næste finanskrise”, men de fleste vil have en god fornemmelse af hvor sikkert man sidder i jobbet.

Er du nyansat og/eller nyudlært, er du trods alt nemmere at fyre, end hvis du har haft samme stilling i 5, 10 eller 20 år. Du kan derfor med fordel vurdere din sikkerhed i jobbet, inden du vurderer om en forsikring er nødvendigt til dit forbrugslån.

Sidst er det værd at vurdere hvor stort forbrugslånet skal være på. Jo større det er på, desto mere belaster det din privatøkonomi og jo mere fornuft kan der være i at tilvælge økonomisikringen.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.