Anmeldelse af Modus Finans lån

Modus Finans kom på det danske lånemarked i 2016 og Økonomia har lavet en anmeldelse af Modus Finans lån. Få et indtryk af hvad de kan tilbyde dig, hvilke fordele du får som kunde og om det er noget for dig.

Vi giver dig alt du bør vide i vores Modus Finans anmeldelse. Så læs med, hvis du overveje at låne penge hos dem.

Få mere luft i økonomien

Du kan låne op til 150.000 kr. hos Modus Finans, de har fornuftige renter og kun få krav til ansøgere. Se alle de informationer du behøver i vores oversigt herunder.

 

Lån og underskriv med NemID

En anden fordel ved Modus Finans er at du kan underskrive med NemID. Det er ikke her de adskiller sig, men det giver dig ikke desto mindre en hurtig og enkel ansøgningsproces. En ansøgningsproces hvor du får hurtigt svar og kan have pengene inden for få hverdage.

NemID er samtidig en meget sikker løsning, der mindsker arbejdet begge veje. Ingen ventetid på posten som i gamle dage.

Modus Finans erfaringer

Modus Finans er en relativ ny udbyder på markedet og derfor er erfaringerne altid mere begrænsede. Det vil derfor være et område hvor vi følger op med tiden, som der kommer et mere nuanceret billede af kundernes erfaringer med Modus Finans.

Andre udbydere du kan overveje

Der er flere andre udbydere du kan overveje på markedet. Specielt fordi du aldrig kan være er sikker på at blive godkendt. Du bør derfor ikke være bange for at undersøge flere muligheder.

To af dine gode alternativer, hvis du mangler mellem 10.000 og 50.000, er Bank Norwegian og L’EASY. Begge med forskellige renteniveauer og krav til dig som ansøger. Vi har også skrevet en anmeldelse af dem, hvis du ønsker at vide mere.

Du kan læse vores Bank Norwegian anmeldelse her og L’EASY anmeldelse her.

Udgivet
Kategoriseret som Udbydere

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.