Lån penge som arkitekt, bygningskonstruktør & projektleder

Lån som arkitekt & bygningskonstruktør

Du har mange lånemuligheder som forbruger, men din årlige indkomst har en stor indflydelse på hvor du kan låne og til hvilken rente. I denne artikel har Økonomia derfor fokus på mulighederne for at låne penge som arkitekt, bygningskonstruktør og projektleder. Det er tre velbetalte stillinger, der generelt vil stille dig i den samme lånemæssige situation.

Du vil med andre ord opfylde indkomstkravet hos samtlige udbydere online og have gode chancer for at blive godkendt. Se hvor du kan lave nogle af de billigste lån som arkitekt, bygningskonstruktør eller projektleder her.

3 af de gode låneudbydere online

Er banken ikke en mulighed, er låneudbyderne generelt blevet et godt alternativ. Der kan dog være stor forskelle i deres renter og kreditomkostninger. Økonomia har derfor lavet forarbejdet for dig, så du får ansøgt hos 3 af de populære firmaer på nettet.

Vi anbefaler du udfylder mindst 2 låneansøgninger. Det vil give dig flere valgmuligheder og større chance for at finde den laveste ÅOP. Alle ansøgninger er gratis og uforpligtende – og tager kun 4-5 minutter.

Din løn har en stor indflydelse

I banken har mange faktorer indflydelse på dine muligheder. Online er kravene mere forenklet, hvor det særligt er din indtægt og alder, der definerer dit udvalg som forbruger. Lønnen har en stor indflydelse på dine godkendelseschancer, hvor du opfylder kravene og hvilken rente du ender med at få tilbudt.

Uanset hvilken af de tre jobs du besidder, er du godt betalt, vurderet ud fra gennemsnitslønnen. Tallene herunder er hentet fra Jobindex.dk og bør derfor være relativ valide. Om du tjener mere eller mindre end nedenstående, gør ingen forskel. Din løn vil være høj nok til at du kan søge alle steder online.

  • Gennemsnitsløn for arkitekter: 37.650 DKK
  • Gennemsnitsløn for bygningskonstruktører: 34.514 DKK
  • Gennemsnitsløn for projektledere: 45.657 DKK

Hvad med banken?

Der er ingen tvivl om at du bør snakke med banken, hver gang du har brug for penge. I de fleste tilfælde, er pengeinstitutterne den bedste og billigste løsning. Når du er havnet på denne side, er det sikkert fordi banken har sagt nej eller fordi du ikke gider deres langhårede proces.

Online sker det hele nemmere, hurtigere og med langt mindre besvær. Uanset hvad dit udgangspunkt er, kan du altid indhente lånetilbud online. Dem kan du efterfølgende sammenligne med bankens eller forhandlerens tilbud, hvis du vil være sikker på at finde den billigste løsning.

Jo mere detaljeret du er i dit forarbejde, desto bedre stiller du dig selv som kunde. Der kan være mange tusinde kroner til forskel, fra de forskellige udbydere, så forarbejdet har en stor værdi.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.