Lån penge som kosmetolog og massør

Lån som massør & kosmetolog

– Eller hvis du mangler penge til massage, wellnessophold & ansigtsbehandling.

Det er nemt og enkelt for de fleste, at låne penge til de formål du ønsker. Det gør ingen forskel hvad pengene bruges på eller hvilket job du har. Dine lånuligheder bliver i høj grad afgjort af din månedlige indtægt.

Se 3 af de steder vi anbefaler dig at søge lån som kosmetolog og massør – eller hvis du mangler penge til en behandling.

Søg de bedste forbrugslån

Der kan være store omkostningsmæssige forskel fra tilbud til tilbud, så det er afgørende at du er grundig, når du skal optage forbrugslån online. Og dette er uanset hvad dit udgangspunkt er. Pointen er den samme, uanset om du er massør, kosmetolog eller søger penge til din plastiskoperation.

Når du ansøger vil udbyderne have de samme krav for alle, særligt til din alder og årlige indtægt. Du bliver ikke spurgt til formålet eller årsagen, hvilket giver dig fuld frihed over pengene. Vi har udvalgt 3 af de førende udbydere, vi mener du bør ansøge hos som de første.

Bank Norwegian er en af de bedste online banker, når du har brug for både store og små pengebeløb. Det er steder hvor du kan låne flest penge online, med beløb op til 400.000 kroner – og dette endda til fornuftige renter.

Nordiclån er en ny udbyder i Danmark, der hurtigt er blevet populær for den hurtige ansøgningsproces og lave renter. Det er en del af – for nogle mere velkendte L’EASY – men med vejl. renter der starter fra et lavere niveau.

Vivus er for dig, der kun mangler et mindre beløb. Hos dem kan du søge op til 6.000 som ny kunde, men 12.000 kr. hvis du er eksisterende kunde.

Har mit arbejde indflydelse?

Nu tilbage til dit hverv som kosmetolog og massør, samt dets indflydelse på dine muligheder online. For i banken vil du vide, at de har en særlig interesse i dit arbejde. Det kan nemlig give en god indikation af dine potentielle fremtidige indtjeningsmuligheder.

På nettet skal du ganske vist udfylde din jobfunktion, men det er næppe den der afgører dine muligheder. Specielt fordi det er meget individuelt hvad man tjener. Det er med andre ord noget du skal udfylde, men ikke bliver spurgt ind til. Det låneudbyderne fokuserer på er den årsindtægt du angiver. Få udbydere kræver en mindsteindkomst. Det kan du fx. se hos Nordiclån i oversigten, hvor du skal tjene mindst 125.000 kroner.

Hvad skal jeg huske, inden jeg ansøger?

Der er et par ting som er gode at have med i baghovedet, når du skal til at ansøge. Dem har vi set nærmere på her:

Det er gratis at ansøge

For det første er det gratis at ansøge. Du skal derfor ikke være nervøs for at det koster dig noget, eller at du binder dig til udbyderen. Det gør du ikke. Du kan altid indhente tilbud, vurdere renten og efterfølgende tage en beslutning. Det er en meget central pointe, for mange forbrugere får kun ansøgt 1 sted. Det kan bare betyde, at de bedste løsninger og billigste lånetilbud går tabt.

Vi vil altid anbefale dig at udvælge en 2-3 favoritter og få ansøgt hos disse. Så giver du dig selv det bedste udgangspunkt, både for at blive godkendt og for at opnå en lav rente.

Seneste lønsedler og årsopgørelse

Hos langt de fleste udbydere skal du indsende de 3 seneste lønsedler og din årsopgørelse, som dokumentation for den angivne indtægt. Det er lidt forskellige hvornår materialet skal indsendes, så have det klar på computeren, inden du går i gang med låneansøgningerne.

Du kan nemt hente lønsedler og årsopgørelse via enten SKAT eller E-Boks.

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.