Lån til maling af gulv, paneler, vinduer eller døre mv.

Lån til maling af gulv & paneler

Har du brug for penge, så du kan få malet gulvet, panelerne eller hjemmets vinduer. Du kan søge lån til maling af gulv, paneler, vinduer, døre og meget mere online.

Det kan godt være dyrt at male større områder eller flere rum, og selvom banken ikke er en mulighed, kan du sagtens skaffe 5.000 – 10.000 kr. online. Se mere her.

Søg lån til malerprojektet

Der er mange fordele ved at søge lån til malerprojektet online. Det er nemt, hurtigt og ligetil, sammenlignet med de mange andre finansieringsløsninger på markedet.

Dertil kommer det brede valg af udbydere, der gør at du har gode chancer for at blive godkendt og for at finde en fornuftig rente.

Vi hjælper dig med at finde de bedste og billigste online lån til dine behov, så du kan spare penge i form af lavere kreditomkostninger. Kom i gang helt uforpligtende.

Maling i sig selv, kan være dyr

At skulle male kan virke som en uoverskuelig opgave og hvis du oveni købet står midt i en flytning, kan det virke fuldstændig umuligt. Men har du tiden kan du selv gøre et mindst ligeså godt stykke arbejde, som maleren kan og dermed spare dig selv for den enorme ekstrabetaling det giver, at have en professionel til at klare arbejdet.

Maling er ikke billig i sig selv, og der skal meget til. Det er nemlig ikke nok kun at købe til de kvadratmeter, der skal males. Du skal også købe til et andet og måske tredje lag alt efter hvor godt malingen dækker. Har du alligevel ikke overskud, lyst eller tid til at male dine vægge, så gør dig selv en tjeneste og mal de mest vanskelige dele selv, fordi det er det dyreste.

Mal selv gulv, paneler & vinduer – og spar penge

Beslutter du dig for at hyre en professionel til at male de store flader, er der penge at spare ved selv at male gulv, paneler og vinduer, fordi det er lidt vanskeligere områder, der ikke bare kan klares med malerrullen, men skal males med pensel. Når der skal males med pensel, tager det bare længere tid og en maler er timelønnet. Det samme gælder, hvis du har stuk, da det også er mere omfattende at male.

Gode råd når man skal male

  • Husk at spartle huller så du har en jævn overflade at arbejde med. Det giver det bedste og flotteste resultat og kræver ikke så meget. Når du skal spartle, skal du bruge spartelmasse og en spartel. Start med at påføre spartlen et tykt lag masse, som du derefter kører tæt ud over væggen. Skrab overflødig masse omkring revnen væk og slib, når massen er helt tør.
  • Brug lidt ekstra penge på farveprøver hos farvehandleren før du maler. På den måde er du sikker på, du får den helt rigtige farve og spilder ikke penge på en hel bøtte af den forkerte.
  • Lån et farvekort hvis du skal matche den nye maling med den, der allerede er på væggen.
  • Holdbarhed koster ekstra og det er desværre mere reglen end undtagelsen, at den maling, der koster mest, også er den, der holder længst og er mest modstandsdygtig. Det kan altså godt betale sig at smide lidt ekstra penge efter en dyrere variant, hvis du vil have kvalitet.
  • Malertape er din ven så brug det altid! Det hjælper dig til ikke at male udenfor og kan give lidt tryghed for en nybagt maler.
  • Der skal flere til. Du kan sagtens male selv, men det går altså en del hurtigere, hvis I er flere om det. Kan du få nogen til at hjælpe dig, kan malertjansen både blive hyggelig og hurtig.
Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.