Lån penge til facaderenovering

Facaderenovering til ny facade

Vil du gerne låne penge til en facaderenovering, skal du læse med her. For der kan være mange gode grunde til at gennemføre en renovering af facaden, selvom man ikke har pengene på kontoen.

Det kan være med til at øge boligens værdi og så kan en nedslidt facade være afgørende at få fikset med det samme. Vi ser på dine muligheder for at optage lån til ny facade.

Finansiering af ny facade

Når du skal søge finansiering af ny facade, har du flere muligheder at vælge imellem. De fleste vil tænke på banken som det første, men det er ikke altid muligt at overbevise dem. Du bør helt bestemt høre, men siger de NEJ må du fokusere på alternativerne.

Det vil primært være hos de online låneselskaber, hvor du kan søge op til 400.000 kr. Og her er godkendelseschancerne anderledes gode. Du kan opleve nogle facadefirmaer kan tilbyde dig finansiering, men det vil typisk være igennem en ekstern finansieringspartner.

Det kan sagtens være en god løsning. Det afgørende er at du får afsøgt alle dine billigste muligheder, så du finder det billigste finansiering af facaderenovering.

En ny facade kan øge boligens værdi

Står du med overvejelser om at sælge din bolig, vil du gerne have at din bolig er i sin bedst mulige stand, når dagen kommer, eller er det bare ved at være på tide at friske facaden op? Så skal du overveje at få lavet en facaderenovering på dit hus. For at gøre det hele lidt nemmere for dig, har vi fundet nogle priseksempler på forskellige services, og vi hjælper dig på vej til at finde ud af, hvad det helt præcist er, du skal have lavet ved din facade.

Hvad koster en facaderenovering?

Før du kan finde frem til prisen på din renovering, skal du beslutte dig for, hvilket arbejde du helt præcist ønsker udført på dine mure. Du kan blandt andet få lavet følgende:

  • Sokkelpudsning
  • Filsning og farvefiltsning
  • Udskiftning af fuger
  • Rensning
  • Nye sålbænke, gesimser og murstensstik
  • Vandskuring
  • Sandblæsning

De fleste firmaer blive nødt til at komme ud til dig og se huset for at kunne vurdere, hvor meget arbejde, der skal gøres, og hvor dyrt det bliver for dig. Men hvis du forbereder dig ved at finde ud af, hvad du skal have ordnet og hvor mange kvadratmeter, det drejer sig om, gør du det en del nemmere at lave en estimeret pris, som du kan bruge til at stille tilbud op overfor hinanden.

Som et priseksempel koster en vandskuring i gennemsnit 300 kroner pr. kvadratmeter i de tilbud, vi har kunnet finde ved en hurtig søgning, men det varierer efter geografi og udbyder.

Sandblæsning er en god metode til at få renset din facade, hvis du enten skal male murene i en ny farve eller bare gerne vil tilbage til husets oprindelige udseende. Det er et lidt omfattende arbejde, men når det er overstået bliver det superflot. Og fordi der bliver brugt sand, er det en meget naturlig metode. For en tørsandblæsning ligger prisen fra omkring 35 kroner for hver kvadratmeter, der skal ordnes. Får vådsandblæsning koster det fra omkring 40 kroner.

Indhent tilbud og få en god pris

Som med så mange andre ting, er det er en god ide at indhente flere tilbud på den samme vare for at opnå den bedste pris for dig. Om du har fundet en billig renovering, kan først siges, når du har haft muligheden for at sammenligne flere priser.

Hvis du bor i Københavnsområdet eller Aarhus

Der er rig mulighed for at indsamle mange tilbud, hvis du bor en af landets store byer, da mange firmaer enten er placeret i eller omkring dem eller er villig til at køre til byen for at udføre et stykke arbejde. Ved en enkelt søgning på Google kan du finde frem til flere udbydere i begge byer, så det er nemt at komme i gang med at indhente tilbud og finde den billigste løsning. Præcis som når du skal finde lånet.

Økonomia hjælper dig altid med at finde den bedste låneløsning online.