Anmeldelse af norske Bank Norwegian lån

Økonomia har set nærmere på en af de større lånefirmaer online i Skandinavien. Navnet er Bank Norwegian og de tilbyder kunder en bred vifte af finansielle ydelser, med lån og kreditkort som de to mest centrale. Det er særligt deres forbrugslån vi har fokus på her.

Få et godt indblik i den norske låneudbyder, via vores Bank Norwegian anmeldelse, hvor vi gør dig klogere på muligheder, krav og meget mere. De er indtil videre årets nyhed på det danske lånemarked. 

Bank Norwegian – indsigt og erfaringer

Lad os starte med erfaringerne med Bank Norwegian, hvor det er værd at fremhæve flere forskellige aspekter.

Lave renter er populære

Deres lave renter er populære hos kunderne og det er et aspekt som mange af dem værdsætter mest ved dem som udbyder. Bank Norwegian kan nemlig tilbyde kunderne meget attraktive renteniveauer, der ofte ligger under de normale niveau for firmaerne på nettet. Det understreger, at de er godt alternativ til banken.

God kundeservice

Deres kundeservice er en anden styrke, der fremhæves som en styrke af mange. Servicen er et af de områder, der kan give de bedste og værste erfaringer hos kunderne. For hvad er værre end at føle sig ligegyldig?

Bank Norwegian er dygtige til at tage deres kunder seriøst og give dem fyldestgørende svar på de spørgsmål og problemer der kan opstå undervejs. De har tilmed en meget grundig FAQ-side hvor du får svar på langt de meste, inden for de forskellige produkter.

Stærkt alternativ til banken

Der er ingen tvivl om at Bank Norwegian er et rigtig godt alternativ til egen bank. Du har nemlig mulighed for mere end bare at låne penge. Du kan få et kreditkort, en netbank, opsparingskonto eller hjælp til refinansiering af dine dyre lån. Der findes løsninger til de fleste behov og det til stor tilfredshed for dem med behovet.

Ansøg om 5.000 til 400.000 kr. på deres hjemmeside.

Mens du kan søge op til 400.000 kr. i Danmark, kan du søge helt op til 600.000 kr. hos Bank Norwegian i Norge, ifølge lånetjenesten forbrukslån-online.com. Det er et godt eksempel på at bankerne tilpasser deres finansielle produkter, alt efter hvilket marked de er på.

Krav og lånemuligheder

Ansøgerkravene er generelt få, når du søger om deres lån og det optages, uden at du skal stille sikkerhed. Du kan søge forbrugslån fra 5.000 – 400.000 kroner online på deres hjemmeside, hvor ansøgningsformularen kan udfyldes i få steps.

Så længe du bor i Danmark, har et fast job og ikke står i RKI, har du muligheden for at ansøge. Det er krav de fleste kan leve op til. Derudover skal du være mindst 23 år gammel for at kunne ansøge hos dem.

Ansøgerkrav du skal kunne opfylde:

  • Du skal bo i Danmark
  • Du skal være mindst 23 år
  • Du må ikke stå i RKI

Værd at vide om Bank Norwegian

Bank Norwegian blev startet i 2007 og er en del af Norwegian-koncernen, der nok er mest kendt for deres flyaktiviteter. Siden har de med stor succes trådt ind i den finansielle sektor.

De har formået at skabe en god kombination af udbyderne online og de nationale banker. Uden de høje renter der ofte har kendetegnet lånemarkedet online og uden besværet ved at søge om lån, som mange har oplevet i banken.

Med fornuftige renter og lånebeløb op til 400.000 kroner, kan Bank Norwegian hjælpe dig med finansiering til de fleste formål. Da de laves uden sikkerhed, er ansøgningsprocessen nem og ligetil. Bliver du godkendt hos dem, kan du selv vælge at underskrive med BankID (det norske NemID) eller pr. brev.

Vi håber du er blevet klogere på Bank Norwegian lån i denne anmeldelse.

Bank Norwegians indflydelse på lånemarkedet

I starten af 2016 kom Bank Norwegian ind på det danske lånemarked online og det er interessant at se på den indflydelse de har haft. For der er ingen tvivl om at de satser stort på det danske marked, efter de har etableret sig solidt i Norge og Sverige.

Pres på renten

Konkurrence betyder som hovedregel altid lavere priser og på lånemarkedet er det lig med lavere renter. Der er ingen tvivl om at tilstedeværelsen af nu både Santander Bank og Bank Norwegian har bidraget til et hårdere pres på renten. Det er blevet efterfulgt at det nyt ÅOP-loft på 25% pr. 1. juli 2020, hvilket blot har øget rentepresset hos online bankerne.

Der er altså ved at ske en transformation i hvordan vi danskere kan og vil låne penge. For ikke nok med at mange danskere ser fordele i nemheden og det hurtige online marked. Nu behøver det ikke engang at være dyrere end i banken. Det er ellers altid det første argument og årsag der bliver nævnt.

Der kommer helt sikkert til at være pres på renten i de kommende år og det bliver spændende at se om de to ovennævnte udbydere fastholder deres nuværende niveauer. Det vil Økonomia.dk naturligvis holde øje med.

Udgivet
Kategoriseret som Udbydere

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.