Lån penge til a-kasse og fagforening

Lån til a-kasse og fagforening

Har du brug for et lån til at betale din a-kasse og fagforening? Priserne er meget forskellige alt efter hvilken udbyder du benytter og om fagforeningen er inkluderet i prisen. Men det er ofte en udgift på mindst 500 kroner om måneden.

Hvis du mangler pengene eller generelt bare har en presset privatøkonomi, kan et mindre lån være en løsning. Det vil give dig større råderum i økonomien og kan hjælpe dig med at få styr på basale ting som a-kasse, fagforening og forsikringer som alle danskere bør have. 

Sammenlign lånemuligheder hos Økonomia

Når du skal låne penge, særligt online, er det altid vigtigt at du er grundig i dit forarbejde. Omkostningerne kan være meget forskellige og alle udbydere har hver deres renteniveauer og opstartsgebyrer. Du bør derfor sammenligne de aktuelle muligheder med hinanden, så du ender ud med det billigste lån.

Dette gælder uanset om du vil låne penge til a-kasse, fagforening eller en ny computer. Og uanset om du har brug for 3.000 eller 30.000 kroner. Forarbejdet gør en stor forskel, kan spare dig mange penge i omkostninger og behøver ikke tage mere end 10-15 min.

På Økonomia kan du nemt sammenligne dine muligheder, via vores oversigter, så du altid finder den bedste løsning til dine behov.

Hvorfor være i a-kasse?

A-kassen giver dig en økonomisk sikkerhed, du ikke må undervurdere. Du kan aldrig vide hvornår der kan ligge en fyring og vente, det er nemlig ikke i dine hænder. Det kan være makroforhold der gør din arbejdsplads må lukke, det kan være nedskæringer som under Finanskrisen etc.

Årsagerne og scenarierne kan være mange og det værste er faktisk, at du sjældent selv er herre over egen skæbne. Du kan derfor være en rigtig dygtig, trofast og god medarbejder, det er ingen garanti imod fyring.

A-kasse giver dig den økonomiske tryghed som de fleste danskere har brug for, når de fx. ønsker at investere dyrt i ny bil eller ny bolig. Du er herved sikret en månedlig sats, der er markant højere end kontanthjælpen og hvor a-kassen tilmed bidrager til at få dig i arbejde igen.

En a-kasse giver dig ikke kun dagpenge, men tilbyder dig normalt en lang række fordele og værktøjer du kan få stor glæde af. De er din trofaste partner, når du går arbejdsløs og skal finde et godt job. Det kan være en svær kamp at vinde selv og så er sparring altid positivt.

Dagpengesatserne 2022

Dagpengesatserne er ikke faste og kan derfor variere fra år til år. Økonomia har her nævnt de mest relevante dagpengesatser for 2022 og ellers kan du se resten på 3F’s hjemmeside her.

Lønmodtagere

  • Fuldtid: 19.351 pr. måned
  • Deltid: 12.901 pr. måned

Efterløn

  • Dimittend fuldtid (82 % sats): 15.868 pr. måned
  • Dimittend deltid (82 % sats): 10.579 pr. måned
  • Dimittend fuldtid (71,5 % sats): 13.836 pr. måned
  • Dimittend deltid (71,5 % sats): 9.224 pr. måned

Alt i alt kan vi kun anbefale dig at blive/forblive medlem af en a-kasse, næsten uanset hvilken situation du står i på arbejdsmarkedet. Du kan nemt og uforpligtende søge om lån til a-kasse eller fagforening via vores hjemmeside.