Lån penge trods kontanthjælp

Lån penge trods kontanthjælp

Der er mange danskere som er havnet på kontanthjælp og det er bestemt ikke en behagelig situation. Specielt ikke hvis du mangler penge til at betale regninger eller til at købe det du drømmer om.

Du kan låne penge trods kontanthjælp online, hvor du blot skal kunne opfyld ganske på krav som ansøger. I banken være det være anderledes svært. Læs om mulighederne for et lån trods kontanthjælp på denne side.

Kan jeg låne på kontanthjælp?

Det korte svar er JA, men det er primært firmaerne online som vil acceptere din ansøgning. Banken vil med stor sandsynlighed afvise din forespørgsel.

Hos lånefirmaerne online skal du blot opfylde få krav, for at blive bevilget et lån. Du må ikke stå i RKI, du skal være dansk statsborger og så skal du opfylde alderskravet. Du skal med andre ord være enten 20 eller 23 år hos de fleste udbydere. Det er krav de fleste danskere kan opfylde, selv dem på kontanthjælp.

Hvis du er i tvivl om du kan låne trods kontanthjælp, skyldes det helt sikkert at du er uden arbejde og kun har en begrænset indkomst. For det er i høj grad det, der kan være med til at begrænse dine muligheder.

Det er dog sådan, at det er de færreste udbydere der kræver en mindsteindkomst og mens nogle kræver du har fast arbejde, er det langt fra alle. Det er derfor du har mulighed for at optage lån uden lønsedler.

Få udbydere kræver en mindsteindkomst

Alderen og indkomsten er det der i høj grad påvirker kreditvurderingen, og om du får godkendt din ansøgning. Det er bare vigtigt at huske på, at selv som kontanthjælpsmodtager vil du have en fast indkomst.

Det betyder at mange lånefirmaer er mulige at ansøge hos, pånær de få der kræver et fast arbejde. I vores oversigter på hjemmesiden, kan du nemt se udbydernes krav til alder og indkomst, så du ved hvor du bør ansøge henne. Lån penge trods kontanthjælp online, hvis du vil have en chance for at blive godkendt.

Se også: Ansøg om lån til regninger online

Antal danskere på kontanthjælp

Antallet af danskere på kontanthjælp har ligget på et niveau mellem 170.000 – 180.000 siden april 2013 ifølge Danmarks Statistik. På deres graf kan man ligeledes se den eksplosive stigning siden 2008, affødt af den globale finanskrise.

Det medførte mange fyringer og økonomiske vanskeligheder, ikke bare i det danske samfund. Dengang lå antallet på omkring 110.000 og det er siden steget markant.

Du er med andre ord ikke den eneste på kontanthjælp, med behov for et lån. Det glædelige er at stigningen ikke er fortsat de senere år. Man kan derfor håbe på at den kommende tid vil få kurven til at gå i den modsatte retning.

Udgivet
Kategoriseret som Nyheder

Skrevet af Økonomia

Økonomia har eksisteret siden 2014 og opbygget en stor viden om det danske lånemarked. Vi er eksperter på dine lånemuligheder online. Vi hjælper dig mod den bedste løsning.